Речі, які не можна купувати б/в: 6 головних секретів

Чому не можна купувати бу шафи і дивани / infomebli

У спробі заощадити на покупці можна обзавестися несподіваними проблемами.

Нерідко перед нами постає дилема що краще - придбати нову річ або спробувати купити з рук вже вживану. Важливим залишається питання ціни, адже будь-яка річ б\в на кілька порядків дешевше нової. Однак в спробі заощадити можна обзавестися несподіваними проблемами.

Давно відомо, що цілий ряд речей не варто купувати уживаними. Адже крім низької ціни ви ризикуєте отримати неприємну несподіванку.

Лептоп

Б\в ноутбук можна порівняти з котом в мішку. Незважаючи на те, що зовні він може виглядати прекрасно, всередині нового господаря напевно чекатимуть неприємні сюрпризи. І справа навіть не в тому, що колишній власник захоче вас обдурити. Згодом окремі складові частини ноутбука напевно втрачають своїх якості. При цьому віднести в ремонт ноутбук – задоволення не з дешевих. Ось і виходить, що порівняно за невеликі гроші ви купуєте собі головний біль, який цілком лягає на ваші плечі.

Чи можна купувати речі з рук - небезпека б\в ноутбука / Just-life.club

Недостатки:

Дивани та крісла

М'які меблі є одним з основних місць відпочинку в будинку. Тому чистота і комфорт повинні стояти на першому місці. Серйозно задумайтеся перед тим, як купувати не нові м'які меблі. Навіть якщо вам її продасть знайомий або навіть родич і буде запевняти, що ставився до неї дбайливо, всієї правди ви все одно не дізнаєтеся. А "сюрпризи" можуть бути найнесподіванішими.

Чи можна купувати бу речі і м'які меблі

Недостатки:

Музичні гаджети

Мікрофони і навушники є тими предметами, які безпосередньо стикаються зі слизовою, а також волоссям, тому повинні залишатися в ідеальній чистоті. Не варто ризикувати і купувати такі гаджети з рук, навіть якщо вас приваблює низька ціна. Наслідки можуть бути не найприємнішими.

Купівля б/в речей : у чому підступ / Pixabay

Недостатки:

Автокрісло для дітей

Нерідко між дилемою - ціна і якість ми намагаємося знайти золоту середину, звертаючи свою увагу на відомі бренди, які коштують не дешево, і виникає спокуса купити вживане автокрісло. Ось тут і є ризик потрапити в пастку на спробі заощадити. Адже найголовніше - ви намагаєтеся заощадити на здоров'ї вашої дитини, а це – неприпустимо. Нехай краще бренд буде не настільки розкручений, проте нове дитяче автокрісло вбереже вас і вашу дитину від неприємностей, які можуть коштувати не тільки здоров'я, але і життя.

/ УНІАН

Недостатки:

Кросівки та взуття

Кожен знає, що буквально через сезон, а то й раніше найякісніше взуття втрачає свою форму і привабливість. Дуже рідко можна знайти кросівки або черевики, які прослужать вам більше 2-3 сезонів. Очевидно, що купуючи взуття б\в найчастіше воно вже знаходиться на межі. Крім не кращого вигляду ви ризикуєте придбати річ, яка буквально розвалитися через кілька тижнів, а може і днів.

Чи можна купувати взуття з рук / wiadomosci.dziennik.pl

Недостатки:

Зволожувач повітря

Цей предмет побуту створений таким чином, що в процесі його використання мимоволі всередині накопичуються небезпечні паразити. І замість корисної речі з б\в зволожувачем ви ризикуєте придбати розсадник нових бактерій. Адже невідомо, як до нього відносили попередні господарі і чи проводилися чистки.

Зволожувач повітря не варто купувати з рук / olx.ua

Недостатки:

Читайте ще:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти