Навіщо купувати найдешевше туалетне мило: 3 побутові хитрості, про які мало хто знає

Найдешевше туалетне мило можна використовувати для вирішення низки побутових проблем/ ua.depositphotos.com, Instagram

Дешеве мило не обов’язково використовувати лише за прямим призначенням, адже воно також допоможе впоратися з низкою побутових проблем.

Часто господині обходять найдешевше мило у магазинах десятою дорогою. Адже деякі з його видів можуть бути не такими приємними для шкіри або мати досить різкий і сильний запах.

Таке мило не дуже підходить навіть для ароматизації шафи, тому що не так часто може трапитися те, яке пахнутиме не дуже різко, а навпаки приємно.

Проте можна з впевненістю сказати, що такий продукт лишився недооціненим. Адже навіть якщо його не використовувати за прямим призначенням, він стане у нагоді, коли вам потрібно буде вирішити низку побутових проблем. Ось кілька з них.

Бореться зі скрипучими дверима

Коли двері скриплять, дехто змащує завіси олією. Проте такий спосіб використовувати вкрай небажано, адже через якийсь час через олію метал може почати псуватися.

Замість згаданого способу можна використати інший – намастити завіси звичайним туалетним милом. Такий спосіб і з проблемою ефективно впорається, і дверям не нашкодить.

Допомагає прибирати

Туалетне мило можна використовувати під час прибирання. Можна натерти вологу губку милом, після чого протирати нею різні поверхні вдома. Такий засіб буде ефективним навіть у разі, якщо вам потрібно відмити жир на кухні.

Впорається із заїданням блискавки

Якщо блискавка на вашому одязі почала заїдати, цю ситуацію також можна виправити за допомогою простого туалетного мила. Просто натріть ним блискавку, після чого така проблема вас більше не турбуватиме.

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти