Навіщо ставити піднос у передпокої: секрет, який збереже чистоту вдома

Навіщо ставити піднос у вітальні/ ua.depositphotos.com, Flickr Adam Lister, Nick Amoscato

Такий лайфхак допоможе господарям уникнути потреби дуже часто мити підлогу взимку та у дощову погоду.

Передпокій дуже швидко втрачає свою чистоту, якщо надворі погана погода. Як би чисто ви не вимили підлогу, достатньо буде прийти комусь із вулиці у брудному взутті, і всі зусилля будуть марними.

В умовах дощової або сніжної погоди передпокій не може довго залишатися чистою. А щоразу мити підлогу після того, як хтось повернеться з вулиці, не вистачить часу і сил.

Проте є один простий лайфхак, який не вимагає багато зусиль і суттєво зекономить вам час. А передпокій після застосування такої хитрості буде просто сяяти, не вимагаючи постійного миття підлоги.

Для лайфхаку знадобиться піднос або деко. Потрібно взяти ту річ, якою ви вже не користуєтеся. Можливо, вдома "завалявся" старий піднос, який було жаль викинути – от тут він і дочекався свого "зіркового часу".

Піднос варто поставити у передпокої ближче до дверей, щоб до нього не довелося далеко йти, повертаючись додому з вулиці. У нього потрібно ставити брудне взуття. Тоді вода стікатиме не на підлогу, а у піднос.

Час від часу потрібно виливати воду з підноса і мити його. Таким чином весь бруд залишатиметься у такому кухонному приборі, й у передпокої стане набагато чистіше.

Читайте також:

Новини заразКонтакти