"Закінчить свої дні у психлікарні": астролог назвала три варіанти смерті Путіна

Астролог назвала три варіанти смерті Путіна/ Reuters

За словами астролога, президент РФ є слабкою особистістю, фінал життя якої може бути гіршим за початок.

Згідно з натальною картою російського президента Володимира Путіна, у його долі є небезпека бути ув'язненим до лікарні, швидше за все – психіатричної.

Про майбутнє російського президента розповіла астропсихологиня Валентина Віттрок, пише ТСН. За її словами, є декілька ймовірних сценаріїв, як Путін може покинути цей світ.

Зазначається, що астрологи допомогли Путіну переписати свій гороскоп і приховати точну дату і час його народження. Проте є дані, спираючись на які астролог може спробувати скласти натальну карту російського диктатора і спрогнозувати, що його чекає у майбутньому.

Одна з версій дати його народження – 6 жовтня 1950 року, а час народження – 11:36. Народився він в селі Терехіно Тверської області.

Оскільки в час його народження Північний місячний вузол перебував у 29-му градусі Водолія, то про Путіна можна говорити як про "мертву рибу", каже астролог. Так називають слабку особистість, у якої фінал життя переважно буває гіршим, ніж початок. Зазвичай це може означати самогубство, проте астрологи сумніваються у такому розвитку подій. Швидше це може вказувати на божевілля і небезпеку потрапити або у в'язницю, або закінчити своє життя у психлікарні. При чому те, що Путін може провести свої останні дні у медзакладі для психічнохворих, астролог називає дуже ймовірним.

Ще один варіант, як може закінчитися життя Путіна – у вогні. Марс, який розташований у першому будинку в 8-му градусі Стрільця, вказує, зокрема, на те, що в російського президента є небезпека загинути від вогню. Зазначається, що на такий варіант закінчення життя є вказівка і в гороскопі міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Заповнений планетами 8-й будинок, який відповідає за кризи, руйнування і саму смерть, вказує, зокрема, на тяжіння до великих грошей і можливу насильницьку смерть. Зазначається, що подібна конфігурація планет у гороскопі була у принцеси Діани, загибель якої досі викликає багато запитань.

Раніше астролог розповіла, коли війна в Україні закінчиться і буде підписаний мирний договір. За словами Валентини Віттрок, початком краху Росії і символом перемоги стала саме ліквідація "Москви".

Читайте також:

Автор: Альона Вороніна
Новини заразКонтакти