Жіночі штани на літо 2022 з ніжним принтом, в який легко закохатися з першого погляду

Жіночі штани на літо 2022 з ніжним принтом / Instagram

Цього літа ми носитимо дуже красиві жіночі штани, які щедро всипані дрібними квітами.

Літо потихеньку наближається до нас, і саме час трохи оновити гардероб, щоб теплої пори почуватися впевнено і комфортно. Модні тенденції весна-літо 2022 - це насамперед однотонні образи, але є там місце і неймовірним ансамблям, повз які пройти буде складно. Готуйтеся впустити в своє життя яскраві жіночі штани з фантастичними квітковими принтами.

Ці штани жіночі широкі та вузькі, іноді їх доповнює пасок, і їх дуже приємно носити. У них вам точно здаватиметься, ніби ви неквапливо занурюєтеся в квіткове поле, і ваш настрій від цього підніметься вгору.

Дизайнери одягу особливу увагу приділили маленьким незвичайним квіточкам, тому саме вони найчастіше прикрашають літні жіночі штани 2022.

Цей принт дуже ніжний, тому закохатися в нього можна з першого погляду. Не дивуйтеся, але навіть джинси влітку будуть всипані квітами.

Жіночі штани на літо 2022 з ніжним принтом / Instagram

З огляду на те, що в тренді монохромні образи, можете сміливо собі підбирати під такі штани топи і блузки з квітковими принтами – цього року такі квіткові дуети будуть надзвичайно популярними.

Жіночі штани на літо 2022 з ніжним принтом / Instagram

А в ті дні, коли буде прохолодно, можете доповнити образ шкіряною курткою або ефектним піджаком.

Красиві штани з квітковими принтами представлені в показі колекції Missoni весна-літо 2022:

Якщо шукаєте щось більш неординарне, то спеціально для вас в моду входить принт з метеликами, який теж розливатиметься і на штанах. Метелики на одязі подарують вам відчуття легкості і відродження – для літа це те, що потрібно.

Жіночі штани на літо 2022 з ніжним принтом / Instagram

Також в літньому сезоні актуальними будуть камуфляжні штани жіночі літо 2022. Вони вільного крою, але виконані не тільки в класичних сіро-зелених відтінках. Такі варіанти стануть знахідкою для тих, хто хоче виглядати не тільки стильно, але й сильною та мужньою.

У показі колекції одягу Celine весна-літо 2022 побачите приголомшливі камуфляжні штани:

Читайте також:

Новини заразКонтакти