7 жіночих імен, які говорять про важкий характер дами

Жіночі імена / https://ua.depositphotos.com/

Жінки з певними іменами не відрізняються легкою вдачею - Главред зробив спеціальну добірку таких імен для своїх читачів.

Які жіночі імена відрізняються поганим характером

Вікторія

Звикла прикривати грубість і різкість гучними словами про своє добре серце і щедрість. Вікторія рік за роком проводить життя на сцені перед багатотисячним натовпом. Найважливіше - її власна думка. А якщо хтось не згоден з ним, то його чекає величезний скандал.

Христина

Христина завжди собі на думці, а тому не терпить порад. А ось свої може роздавати на всі боки ‒ навіть якщо її про це не просять. Коли їй ставиш це на вигляд, то ображається. Христини взагалі дуже образливі. А біда в тому, що свої ображені почуття вони можуть пестувати день за днем, місяць за місяцем.

Світлана

Свєти - дуже злопам'ятні. І їм вкрай складно прощати інших людей. Світла здатна мстити за маленьку образу. І хоче постійно уваги. І побільше. Тому-то вона часто фліртує з хлопцями і чоловіками. Що, ясна річ, викликає проблеми, якщо вона у відносинах/шлюбі.

Юлія

Ці дівчата дуже різкі і грубі з оточуючими. Вони не можуть стримувати емоції і тому близькі дуже страждають від її слів. Вибачатися після сварки, винуватцем якої була вона, не вважає за потрібне справою.

Жіночі імена зі складним характером

Варвара. Це ім'я як рідкісне, як і егоїстичне. Вона вкрай розважлива. І все робить тільки для своєї вигоди. Їй нічого не варто обдурити людину. Вона нітрохи через це не совіститься. Варвари, зазвичай, вкрай самовпевнені. І б'ються до кінця заради своїх інтересів.

Олександра. Вона завжди змагається. Постійно прагне обігнати інших у всьому. У родині вона одночасно то ласкава, то колюча. Любить активно діяти, на роздуми часу не витрачає. Спочатку вона влипає в авантюру. А потім починає розбиратися - що ж сталося не так.

Алла. Завжди дуже напориста і самовпевнена. Дуже любить себе. Це часто викликає конфлікти з оточуючими. Вона так сильно себе любить і цінує, що частенько віддаляється від людей. І випромінює зарозумілість. Крім того, Алла не просто задавака, а й модниця. І завжди приділяє багато часу зовнішності і одязі.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти