Астролог назвала дату "переможної події" для України

18 березня 2023, 17:05оновлено 5 вересня 2023, 14:15
Вона зазначає, що розташування небесних тіл вказує на наближення позитивних новин для нашої держави.
Астролог, астрология, украинские военные
Астролог назвала дату "переможної події" для України/ 36 ОМБП імені контр-адмірала Михайла Бєлінського, ua.depositphotos.com

Згідно з прогнозом астролога Альбіни Пономаренко, Україну найближчим часом чекає подія, яку можна буде назвати "переможною". Це станеться у березні.

Таким прогнозом астролог поділилася з ТСН.ua. Вона зазначає, що позитивних для нашої держави новин варто чекати уже після 17 березня.

"Вже від 17 березня на гороскоп України дуже позитивно впливає Марс. Це планета війни, сили, активності, тому ми чекаємо на якусь підтримку. А Юпітер з Меркурієм стосуються армії, війни, промисловості. Якщо говорити про гороскоп України, то тут просто прописана формула перемоги. Тобто якась переможна подія обов’язково буде – велика чи мала", – сказала астролог.

Пономаренко зазначила, що можливе отримання військової або фінансової допомоги від країн-партнерів.

"Але так чи інакше це буде дуже позитивне рішення, підтримка наших країн-партнерів, якась неочікувана дружня підтримка і військова теж. Бо ми на неї чекаємо. Найближчим часом ми почуємо приємну і дуже хорошу для нас новину. Вона буде переможна і стосуватиметься навіть грошей і банківської сфери", – розповіла астролог.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що новий масований ракетний удар окупантів по Україні може статися не раніше квітня, до того часу буде відносне затишшя. Астролог назвав міста, які можуть опинитися під ракетним обстрілом окупантів. За його словами, це Запоріжжя, Миколаїв, Харків, Дніпро, а також Дніпропетровська область.

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус прогнозував, що комбінація небесних тіл у найближчі дні вказує на небезпеку для президента України Володимира Зеленського, українського уряду та Збройних сил України. Російські окупанти можуть завдати удару по урядовому кварталу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти