Буде як новий: як очистити б'ютіблендер в мікрохвильовці

13 лютого 2023, 01:33
Очищати бьютіблендер краще одразу ж після макіяжу, тому що чим довше ви не миєте спонж, тим швидше він втратить свою форму і текстуру.

Бьютиблендер
Як очистити бьютіблендер за одну хвилину / Фото pixabay.com

Б'юті-блендер (спонж для макіяжу) є практично в кожній жіночій косметичці. Щоб він служив якомога довше, його потрібно очищати. Є спеціальні засоби для чищення, але коштують вони недешево. Тому замість того, щоб даремно витрачати гроші, краще скористатися простими лайфхаками і легко помити спонж для макіяжу в домашніх умовах і без зайвих витрат.

Як часто потрібно мити б'ютіблендер

Очищати бьютіблендер краще одразу ж після макіяжу, тому що чим довше ви не миєте спонж, тим важче буде його відчистити згодом і тим швидше він втратить свою форму і текстуру.

Як очистити спонж для тонального крему бюджетними засобами

Мити бьютіблендер можна своїм гелем для вмивання або купити упаковку недорогого засобу для очищення жирної шкіри. Також для очищення спонжа підійде і звичайне мило. Варто вибрати таке, яке не сушить шкіру.

Будь-який миючий засіб для посуду - найкращий варіант для очищення бьютіблендера з усіх, які можуть бути у вас в квартирі. Він відмінно відмиє спонж від жирних слідів після тонального крему та інших декоративних продуктів.

Щоб почистити спонж для макіяжу, наберіть трохи води в миску, додайте туди засіб і спіньте. Потім занурте спонж, залиште на одну-дві хвилини, промасажуйте його і вимийте теплою водою.

Як очистити б'юті блендер в мікрохвильовці

Щоб за одну хвилину очистити бьютіблендер, спочатку потрібно покласти спонж в склянку гарячої води з розведеним в ній засобом для миття посуду.

Потім стакан потрібно поставити на 1 хвилину в мікрохвильовку.

Коли ви проведете цю процедуру, то здивуєтеся результату - б'ютіблендер буде повністю очищений від тонального засобу, жирних плям і бактерій.

Дивіться відео - Як швидко очистити спонж бьютіблендер:

Раніше Главред писав, як часто потрібно міняти постільну білизну, щоб не "заробити" проблеми зі здоров'ям.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти