"Чотири міста опиняться під ударом": астролог назвав терміни нової ракетної атаки РФ

17 березня 2023, 14:13
Українські військові скоро можуть знищити Кримський міст, після чого російські окупанти просто озвіріють.
Астрология, ракета
Астролог назвав терміни нової ракетної атаки РФ/ ua.depositphotos.com, Міноборони РФ

Новий масований ракетний удар окупантів по Україні може статися не раніше квітня, до того часу буде відносне затишшя.

Такий прогноз зробив астролог Влад Росс в інтерв’ю ТСН.ua. Він зазначає, що "до квітня навряд чи щось відбуватиметься".

У той же час він припускає, що у березні українські військові можуть знищити Кримський міст, а після цього окупанти можуть озвіріти і вдарити ракетами по Україні.

"Єдине, що 20-ті числа можуть бути такими напруженими. Може і голка Кощія впасти. Голка кощієва – це Кримський міст. Він (Путін – ред.) спочатку може озвіріти і скерувати ракетні удари по Україні", – прогнозує астролог.

Загалом російські загарбники до квітня намагатимуться тримати українців у постійному стресі та навмисно нагнітатимуть ситуацію. Вони підніматимуть у повітря винищувачі та бомбардувальники для залякування, але у них вже не буде стільки можливостей для обстрілів, як було раніше, каже Влад Росс.

Астролог назвав міста, які можуть опинитися під ракетним обстрілом окупантів.

"Найнебезпечніші міста в нас залишаються такі як Запоріжжя, Миколаїв. Звісно ж буде важка ситуація з Харковом продовжуватися. Ну і звісно Дніпро – теж, і Дніпропетровська область – може бути така складна ситуація", – поділився прогнозом Росс.

Але водночас астролог каже, що у майбутньому відбудеться "яскравий" наступ українських військ.

Раніше астролог Дмитро Уранус прогнозував, що комбінація небесних тіл у найближчі дні вказує на небезпеку для президента України Володимира Зеленського, українського уряду та Збройних сил України. Російські окупанти можуть завдати удару по урядовому кварталу.

Також раніше відьма-некромант, екстрасенс Марія Тиха спрогнозувала, які міста найближчим часом може атакувати країна-агресорка РФ. Згідно з її прогнозом, у березні "прильоти" можуть бути Харкові та Харківській області, Краматорську, Дніпропетровську і Дніпропетровській області, Нікополю, Полтаві, Херсоні та Хмельницькому.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти