На вулиці прив'язався собака або сам прийшов у будинок: як трактувати прикмети

14 березня 2023, 11:09оновлено 14 березня 2023, 12:02
Пес, який несподівано прийшов у будинок, говорить про те, що скоро у родини з'явиться новий друг. Є й інші знаки долі, пов'язані з чотирилапими.
Пес
До чого собака забігає в будинок - що говорять прикмети / Фото pixabay.com

Всім давно відомо, що собака - друг людини. Пес не лише буде вірним і відданим все життя і безплатно захистить від небезпеки, він може ще й передбачити, як розвиватимуться події найближчим часом. З цими тваринами пов'язано безліч прикмет. Як прочитати знаки долі, пов'язані з собакою, розібрався Главред.

До чого приходить чужий собака у будинок

Якщо собака добровільно прийшов до вас додому, в більшості випадків це добрий знак - скоро ви отримаєте хороші новини або у вас з'явиться новий друг.

Оскільки собаки дуже сильно відчувають настрій та енергетику, вони ніколи не прийдуть до поганих людей. Якщо на порозі з'явився чотириногий друг, значить в родині панує мир та спокій. Щоб приманити в будинок ще більше щастя і добра, потрібно прихистити тварину.

відео дня

Якщо собака виглядає неспокійно або він переляканий, то, найімовірніше, в будинок скоро прийдуть дрібні неприємності або проблеми.

Варто звернути увагу на стан тварини. Якщо пес хвора і виглядає нещасним, то можливо просить по допомогу.

Згідно з народними прикметами, поява у дворі старого, худого, брудного собаки віщує біду і хвороби. Але навіть в цьому випадку не варто проганяти тварину, адже собака не приносить нещастя з собою, а просто попереджає про те, що воно близько.

Якщо в будинок прийшов дорослий, здоровий, вгодований і доглянутий пес, це говорить про те, що скоро ви отримаєте винагороду, а здоров'я буде міцним.

Щеня прибилося до будинку - це значить, що в родині незабаром народиться дитина. Згідно з прикметами, цуценя потрібно залишити, щоби воно було захисником і помічником для малюка.

Якщо до будинку прибилася вагітна собака, це свідчить про добробут та хороші новини. Якщо ви допоможете тварині, то в майбутньому на вас чекатиме удача.

Що робити, якщо до тебе пристав собака

Багато хто цікавиться: чому вуличні собаки йдуть за мною? Відповідь дуже проста - найімовірніше, ви хороша людина, оскільки тварини дуже відчувають енергетику і не стануть зв'язуватися з поганою людиною.

У народі також кажуть: якщо за тобою ув'язався собака, значить він намагається відвести біду, яка може зустрітися по дорозі. Коли загроза зникне, собака піде сам.

Якщо тварина проведе вас до самого будинку, краще її залишити, оскільки це обіцяє велике щастя в майбутньому.

Якщо ви побачите кілька собак, що грають один з одним, то на вас чекає весела та радісна подія.

Раніше Главред писав, що значить, якщо кішка сама прийшла в будинок, і чому її не можна проганяти.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти