Трохи дикі та дуже відверті купальники входять в моду на літо 2021

24 травня 2021, 23:10оновлено 5 червня 2021, 21:04
Купальник-мінливий, тому в кожному сезоні нас чекають сюрпризи, часом несподівані. Зокрема, прийдешнє літо 2021 точно всіх здивує.

Купальник - не просто символ літа, а винятковий елемент гардеробу, який жінка не готова носити з року в рік. Не в останню чергу це відбувається тому, що в ньому ми демонструємо свою фігуру, а це дуже чутлива тема для багатьох. Водночас гарний модний купальник жіночий здатний на дива: він дарує нам таке важливе відчуття впевненості у собі.

Своєю чергою, купальник - мінливий, тому щосезону на нас чекають сюрпризи, часом дуже несподівані. Зокрема, прийдешнє літо 2021 точно всіх здивує.

Погодьтеся, протягом останніх кількох років ми вже звикли до силуетів 80-х настільки, що навіть не уявляємо, що висока талія, у тому числі й у купальниках, пройде повз нас.

Ба більше: ми вже починаємо потроху прощатися з вінтажними купальниками в стилі 50-х – всі ці моделі з "бабусиними" трусиками знову стають історією.

"Лід рушив", і головним доказом цьому є те, що в моду вривається спокусливий, трохи дикий і дуже відвертий купальник, що складається з двох частин. Зустрічайте, в моду на літо 2021 входить мініатюрний купальник бікіні!

читайте такожРозкішні шорти й елегантні бермуди вриваються в моду на літо 2021

Якщо ви вже мрієте про море та пляж, то саме час підібрати собі ідеальний бікіні. Ми зібрали для вас фотогалерею модних купальників бікіні з Instagram - обов'язково подивіться на те, що в тренді.

Модні купальники бікіні літо 2021 – на що звернути увагу

Колір

Тут немає якихось чітких обмежень, адже форма – понад усе. Тому сміливо вибирайте те, що більше подобається. Це можуть бути бікіні з принтами тварин, а також з квітами, смужками, зірочками і в горошок.

Однотонні купальники яскравих кольорів, таких як рожевий, зелений, синій, жовтий і бірюзовий – теж заслуговують на увагу. Крім того, в тренді також чорно-білі варіанти - вони напрочуд ефектні!

Бікіні 2021
Бікіні 2021 / Instagram

Деталі

Протягом останніх кількох сезонів багато жінок полюбили купальники з рюшами, бантиками, зав'язками й асиметрією, тому й бікіні 2021 щедро прикрашені цікавими деталями. Такий купальник, немов магніт - погляд від нього відірвати складно.

Бікіні 2021
Бікіні 2021 / Instagram

Засмага

Вітаємо вас: нарешті в моді купальники, які майже нічого не закривають, тому можете не хвилюватися, що після декількох годин на пляжі ви перетворитеся на зебру. Купальники бікіні дарують відмінну можливість отримати гарну засмагу.

Бікіні з кісточками

Купальники "трикутники" мають привабливий вигляд, але багато жінок відзначають, що відчувають себе набагато впевненіше і сексуальніше, якщо у купальника є кісточки. Такий купальник ідеально пасує кожній жінці з будь-яким розміром грудей.

читайте такожЛіто на висоті: в моду входять ефектні босоніжки на платформі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти