"Кілька прильотів буде": чорна відьма прогнозує потужні вибухи в Москві

18 березня 2023, 21:17
Чорна відьма пророкує, що вже в квітні російський диктатор Володимир Путін намагатиметься захистити небо в РФ.
ВСУ, гороскоп
Відьма-некромант прогнозує вибухи в Москві / колаж фото 93-тя ОМБр Холодний Яр, ua.depositphotos.com

Війна в Україні поки не закінчується, проте не можна виключати того, що найближчим часом можуть бути "прильоти" по Москві і Московській області. Про це заявила чорна відьма-некромант Марія Тиха, повідомляє "Прогноз".

Під час розкладу карт таро вона побачила, що в РФ можуть бути "прильоти" дронів та інші вибухи на військових об'єктах.

"Так, там якісь дрони повинні літати. Випадає лелека і собака - це те, що нам дали партнери. Роздоріжжя також випадає. Це означає, що під загрозою саме область. Кілька "прильотів" будуть показовими. А взагалі будуть по військових складах бити. Також падає карта серця - це емоції. Карта означає, що українці дуже сильно хочуть росіян налякати, щоб вони знали як це", - сказала Марія Тиха.

За її даними, у квітні Путін намагатиметься захистити свій повітряний простір. Він навіть стягуватиме для цього якусь техніку.

"Вони знову будуть махати зброєю перед нами. Якісь закони можуть бути прийняті... вони будуть зміцнювати ППО. У Москву і область будуть стягувати все, що тільки можна", - додала Тиха.

Раніше астролог Влад Росс спрогнозував, що новий масований ракетний удар окупантів по Україні може статися не раніше квітня, до того часу буде відносне затишшя. Астролог назвав міста, які можуть опинитися під ракетним обстрілом окупантів. За його словами, це Запоріжжя, Миколаїв, Харків, Дніпро, а також Дніпропетровська область.

Нагадаємо, раніше астролог Дмитро Уранус прогнозував, що комбінація небесних тіл у найближчі дні вказує на небезпеку для президента України Володимира Зеленського, українського уряду та Збройних сил України. Російські окупанти можуть завдати удару по урядовому кварталу.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти