Величезний урожай забезпечений: навіщо потрібно покласти ложку цукру в город

25 березня 2023, 13:31
Потрібно просто покласти на земельну ділянку ложку з цукром, змоченим декількома краплями води. Результат вас дуже здивує.
Город, цукор
Цукор працює в якості підгодівлі для бджіл / Фото pixabay.com

Кожен городник після важкої праці на своїй ділянці хотів би отримати хороший урожай, а садівник - буйне цвітіння улюблених квітів. Але іноді сезон з цвітінням може не задатися. В цьому випадку на допомогу прийде чудовий засіб — ложка із цукром. Таким способом користувалися ще наші бабусі.

Суть цього методу в тому, що цукор працює в якості підгодівлі для бджіл. А вони якраз і відповідають за запилення квітів, що змушує цвісти і плодоносити всі рослини.

Як і де правильно покласти ложку з цукром

Щоб приготувати ласощі для бджіл, необхідно перемішати дві столові ложки гранульованого білого цукру і одну столову ложку теплої води. Потім отриману суміш набирають в невелику ємність - це може бути непотрібна ложка або кришка від скляної банки.

відео дня

Цукрову підгодівлю потрібно покласти в затишне містечко в городі або в саду біля клумб, плодових дерев і чагарників.

Цей спосіб можна активно застосовувати не лише навесні та восени, але також і впродовж усього літа. Бджоли будуть задоволені смачним частуванням, а натомість відплатять рясним цвітінням і хорошим урожаєм.

Ложка з цукром в городі або в саду допоможе залучити бджіл на ділянку. Вони будуть запилювати квіти, а це посприяє хорошому врожаю.

Раніше Главред писав, як застосовувати цукор в якості добрива для кімнатних квітів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти