Притягне біди і нещастя: чи можна тримати вдома годинник, який стоїть

25 березня 2023, 11:20
Годинник, який зупинився, може притягувати негатив. Є два варіанти, що можна з ним зробити, щоб уникнути біди.
Часы, девушка
Не можна, щоб зламаний годинник довго лежав вдома у такому вигляді/ ua.depositphotos.com

Наручний або настінний годинник є практично у кожного, проте не усі знають, що здавна із цим предметом пов’язували багато прикмет та вірувань. Із просто практичної речі, яка покликана показувати точний час і допомагає усім нам спланувати свій день, годинник став містичною річчю.

Вважається, що годинник настільки сильно пов'язаний з оселею, у якій він перебуває, або з людиною, яка його носить, що будь-які зміни у його роботі можуть вказувати на важливі речі, які скоро стануться, або впливати на дім чи власника. При цьому є прикмети, які вказують на позитивні зміни у житті, а є ті, які віщують біду.

Годинник зупинився – прикмета

Коли зупиняється настінний годинник, це може віщувати певну небезпеку. При цьому дізнатися, що саме вам загрожує, можна по тому, де перебував годинник.

відео дня

Так, якщо він висів у коридорі ближче до вхідних дверей, то варто бути обережними через загрозу пограбування житла. Зупинка годинника на кухні може вказувати на те, що на мешканців житла чекають грошові або інші негаразди, у спальні – можуть насуватися сімейні проблеми, тому варто бути обережними і стежити за атмосферою вдома.

Якщо ж зупинився ручний годинник, варто звернути увагу, де ви перебували у цей момент. Були вдома – можлива небезпека, коли ви вирушите в дорогу, тому за можливості найближчу поїздку краще відмінити або перенести.

Але є ще одне пояснення, чому зупинився годинник. Це може означати, що ви неправильно використовуєте свій час – наприклад, витрачаєте його на непотрібні справи чи стосунки, неправильно обрали шлях свого розвитку тощо. Тому це хороший момент, щоб переосмислити своє життя і змінити його у правильну сторону.

Пішов годинник який стояв – прикмета

Якщо ваш годинник у певний момент зупинився, проте через якийсь час знову почав іти, це означає, що ви уникнули якоїсь небезпеки чи чогось страшного.

Чи можна тримати вдома годинник, який стоїть

Якщо годинник зупинився, не варто його залишати у такому вигляді надовго вдома. По-перше, це не має сенсу із суто практичного боку, адже непрацюючий годинник уже не виконує свою функцію і просто припадатиме пилом без будь-якої користі для вас.

Але здавна є повір’я, що годинник, який зупинився, може спричинити неприємні події та накликати біду на їхнього власника, якщо довго залишатиметься поруч з ним.

Тому в такому випадку є лише кілька варіантів. Перший – занести їх до майстра і перемонтувати, або ж змінити батарейку, якщо вони працюють від неї і вона просто "сіла". Другий – позбутися від них і не тримати їх вдома, щоб вони не притягували негатив.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти