Загадка, з якою впораються лише одиниці: потрібно знайти кота серед єнотів за 15 секунд

25 травня 2023, 10:16
Котик добре заховався. Його відрізняє від інших тварин лише одна помітна деталь.
Девушка, головоломка
Потрібно знайти кота серед єнотів за 15 секунд/ ua.depositphotos.com, Dudolf

Головоломки і різноманітні загадки допомагають чудово потренувати свій мозок. Наступна головоломка змусить вас добряче напружитися, адже потрібно буде знайти кота, який заховався серед єнотів.

На перший погляд загадка може здатися не такою і складною, але ви так будете думати лише до того моменту, коли почнете свої пошуки. Тоді виявиться, що знайти кота серед інших тварин не так уже й легко, пише Mirror.

На виконання завдання дається обмежена кількість часу – всього 15 секунд.

відео дня

На малюнку ми бачимо велику кількість єнотів. Деякі з них мають на собі якийсь аксесуар – капелюх або шарфик. В усьому іншому вони усі подібні один на одного. Проте серед них виділяється одна тваринка – кіт, який намагається бути непомітним.

Спробуйте розгадати це завдання самостійно. Також можна влаштувати змагання і спробувати розгадати цю загадку на швидкість разом зі своїми друзями і рідними. Таким чином ви зможете перевірити, хто ж з вас зможе обігнати всіх і впоратися найшвидше.

Головоломка
Потрібно знайти кота серед єнотів за 15 секунд/ Dudolf

Якщо вам не вдається відшукати кота серед єнотів, даємо невелику підказку – зверніть увагу на правий нижній кут картинки.

Внизу ми залишимо правильну відповідь.

Головоломка
Кіт захлвався у правому нижньому кутку/ Dudolf

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно за 5 секунд знайти людину серед статуй. Непроханий гість так замаскувався, що помітити його буде непросто. Але його видасть одна проста деталь.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти веселого собаку за 5 секунд. Нова головоломка допоможе вам перевірити, наскільки швидке ваше мислення, і чи здатні ви миттєво помічати окремі деталі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти