2 універсальні сумки для жінок після 40 років, які можна носити роками і до всього

3 серпня 2022, 20:18
Ці жіночі сумки підходять до будь-якого одягу і стилю, тому ви ніколи не помилитеся, якщо зробите ставку саме на них.

Напевно, немає на світі жінок, які байдуже можуть дивитися на яскраві і незвичайні сумки, щедро прикрашені бісером і всілякими блискучими елементами. Але, коли така краса в підсумку з'являється у вашій шафі, то в кінцевому підсумку вона не виправдовує себе – вся насолода сумкою обмежується одним-двома виходами у світ.

відео дня

Річ у тім, що коли справа доходить до вибору сумки, то немає нічого кращого, ніж класична, "нудна" сумка, яка ніколи не вийде з моди. Особливо цей момент повинні враховувати жінки після 40 років, які до цього віку, ймовірно, вже й самі зрозуміли, що універсальна сумка під все – справжня знахідка!

Принадність "нецікавої" сумки в тому, що вам необов'язково мати "нецікавий" стиль, щоб гідно оцінити її. Такі універсальні жіночі сумки підходять до будь-якого одягу і стилю, тому ви ніколи не помилитеся, якщо зробите ставку саме на них. При цьому не важливо, це дорога дизайнерська сумка або лаконічний економ-варіант.

То ж як виглядають сумки, які завжди в моді, запитаєте ви? Як правило, це шкіряна сумка без вишуканих і кричущих елементів дизайну. Що стосується форми сумки, то це варіанти з верхньою ручкою та сумка через плече.

Як підібрати універсальну сумку для жінок після 40 років

Розмір сумки має значення

Якщо ви стоїте на порозі покупки нової сумки, то врах*йте кілька моментів. Зокрема, вкрай важливо не купувати сумку тільки за картинкою в інтернеті. Перед покупкою обов'язково приміряйте сумку. При цьому приміряйте її, наприклад, з жакетом і без жакета, щоб зрозуміти, буде вона вам велика чи мала.

Не ігноруйте вагу сумки

Також майте на увазі, сумка, яка підходить під все, не повинна бути занадто важкою - вага теж має значення. Красива жіноча сумка, яка важить тонну, навряд чи стане вашим улюбленим аксесуаром. Дуже ймовірно, що ви всіляко її уникатимете.

За якість не скупіться доплатити

"Нудні" сумки для жінок за 40 років можуть коштувати чимало грошей, і ви повинні бути готові до цього. Зате, коли ви знайдете ідеальну модель, яка розтопить ваше серце, то можете бути впевнені в тому, що сумка прослужить вам набагато довше, ніж ви припускаєте.

Перевірте всі кишені

Як ви любите ховати свої речі? Вам до душі кидати все в одному місці або краще, коли кожна річ має своє місце? Це дрібниці, які не варто ігнорувати. Тому зверніть увагу на те, які відсіки є в сумці і подумки уявіть, що і куди ви складатимете. Якщо для якоїсь дрібнички у вашій новій сумці не знаходиться місця - це не ваша сумка. Або готуйтеся змінювати звички.

Універсальні сумки для жінок після 40 років, які можна носити роками

Каркасна жіноча сумка

Один з найбільш ходових варіантів на довгі роки - це ділова сумка середнього розміру з жорстким дном і короткими ручками. При цьому найкраще орієнтуйтеся на вічні нейтральні відтінки: чорний, білий, бежевий, коричневий або сірий.

Універсальні сумки для жінок після 40 років
Універсальні сумки для жінок після 40 років / Instagram

Жіноча сумка через плече

Якщо ви з тих, хто вважає за краще вільні руки, при цьому щоб все необхідне було з собою, то модна сумка 2022 через плече – саме те, що вам потрібно. Вона невелика, її можна носити як на плечі, так і через плече. Тільки не женіться за яскравими забарвленнями та незвичайними формами – вони швидко вийдуть із моди.

Універсальні сумки для жінок після 40 років
Універсальні сумки для жінок після 40 років / Instagram

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти