2022 - рік якої тварини за східним календарем і в чому його зустрічати

26 листопада 2021, 12:04
Які кольори одягу допоможуть залучити в життя фінансове благополуччя і любов - розповість Главред.
Як зустрічати Новий Рік 2022
Як зустрічати Новий Рік 2022 / ua.depositphotos.com/

2022 рік за китайським календарем належить красивій і статній тварині - тигру. У 12-річному зодіакальному циклі східного гороскопу тигр йде третім. Ті, кому пощастило народитися під заступництвом великої смугастої кішки, відрізняються життєлюбством, непереборною тягою до пригод і авантюр. Вони звикли без страху і докору приймати виклики долі з гордо піднятою головою.

Згідно зі східним календарем, рік Чорного Водяного Тигра буде енергійним, непередбачуваним і в якомусь сенсі неспокійним. І в той же час буде наповнений цікавими і захоплюючими моментами. Вдалим 2022 рік стане для людей артистичних і цікавих, які не бояться ризикувати.

Стихією 2022 року стане вода, а найщасливішими місяцями травень, липень і жовтень. Цифри, які принесуть удачу в 2022: 1, 3 і 4. 16 і 27 дні китайського місячного календаря стануть найсприятливішими.

відео дня

Коли настає рік Чорного Водяного Тигра за китайським календарем

За східним календарем Новий 2022 рік настане 1 лютого. Таким чином, Тигр вступає в свої права до 21 січня 2023 року. Тигра змінить м'який і пухнастий Кролик.

читайте такожВесілля в рік Тигра 2022: сприятливі дні для торжества і коли категорично не можна одружуватися

Як зустрічати 2022 рік Чорного Водяного Тигра

Тигр любить натуральність, тому потрібно віддавати перевагу декору з природних матеріалів. Ну і, звичайно ж, прикрасити будинок справжньою зеленою красунею-ялинкою. Або хоча б кількома гілочками. В оздобленні будинку звертайте увагу на блискучі стрічки і незвичайні прикраси. Тигр дуже любить свічки. Вибирайте вироби золотистих, сріблястих і блакитних відтінків.

У чому зустрічати Новий Рік 2022

Символ 2022 року - Чорний Водяний Тигр - той ще естет. Щоб його задобрити і залучити на свою сторону удачу, потрібно пам'ятати, що він любить синій, помаранчевий і сірий кольори. Можна поекспериментувати з пісочними відтінками і блакитною гамою. Щоб поліпшити матеріальний добробут - обирайте наряд золотистої або бронзової гами. Залучити в життя любов допоможе бірюзовий колір. Досягти кар'єрних вершин - чорний або синій. Коричневий і фіолетовий кольори – не найкраще рішення для святкування 2022 року. Повелитель року також оцінить хижий, "тигровий " макіяж. Особливо сміливі можуть навіть повністю увійти в образ.

Стихія наступаючого року - Вода. Обираючи прикраси для новорічної ночі, можна зупинити свій вибір на перлах, сріблі або прикрасах із зображеннями мешканців моря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти