3 речі, які говорять про відсутність смаку у власників квартири: від чого потрібно позбутися

23 лютого 2022, 07:00
Дорогий дизайн може зіпсувати найбезглуздіша дрібничка, яка видасть несмак господаря.
Будинок
Будинок може видати відсутність смаку у господарів / pixabay.com

Всі хочуть, щоб їх житло було зручним, практичним і презентабельним для гостей. Однак при цьому багато неправильно підбирають декор, меблі і предмети інтер'єру.

Важливо пам'ятати, що навіть, витративши багато грошей, не факт, що вам вдасться зробити свою квартиру красивою. Є речі, які знесуть все нанівець навіть в супердорогом ремонті.

"Розкішні" дивани. Деякі думають, що диван повинен бути величезним і громіздким. Однак він непрактичний, тому і псує інтер'єр, а також говорить про відсутність смаку у домочадців.

Багато особистих фотографій. Якщо це красиво виглядає у великих будинках, то в квартирі навпаки. Такий дизайн стін дуже недоречний і позбавлений смаку.

Велика кількість поверхонь, що відбивають. Багато дзеркал і глянцю тренд минулого. Нині такі квартири здаються незатишними, а в 21 столітті головне практичність і ергономічність.

читайте також3 речі, які зіпсують будь-яку кухнюНагадаємо, раніше Главред писав про те, як миттєво зробити кухню чистою і затишною. Є три речі, позбувшись від яких прибирання стане легшим, а чистота збережеться довше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти