3 знаки зодіаку, яким червень принесе щастя: буде везти у всьому

30 травня 2023, 10:37оновлено 30 травня 2023, 12:28
Червень стане найкращим місяцем для трьох знаків Зодіаку. Зірки будуть супроводжувати їх у всіх починаннях.
3 Знаки зодіаку, яким пощастить у червні
3 знака зодіаку, яким пощастить в червні / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Астрологи пророкують яскравий і успішний червень для трьох знаків Зодіаку. Виявляється, щастя і удача стоять біля порога і готові супроводжувати їх у всіх сферах життя.

Щасливі дні червня - 11, 19 і 21

До 22 червня Венера знаходиться в знаку Тільця, що дає представникам цього сузір'я додаткову іскру радості та легкості. Обов'язково скористайтеся цією силою 11 червня, коли відбудеться вищезгадане з'єднання Урана і Венери і весь його потенціал несподіваних змін.

Пізніше цього місяця два сприятливих транзити від вашого венеріанського управителя забезпечать потенційний приплив творчих сил і позитивного натхнення. Спочатку 19 червня Венера утворює приємний секстиль з поетичним Нептуном, що, можливо, надихне вас на більш вправні та творчі публікації в соціальних мережах або на пошук спільноти, пов'язаної з гуманітарним проектом, який вас цікавить.

21 червня вам варто задуматися про подорожі. Вас можуть надихнути дослідження для майбутньої поїздки, страви іноземної кухні або перегляд документального фільму про іншу культуру.

Щасливі дні червня - 21 і 28

З трьох знаків Зодіаку, яким судилося пережити щасливі дні в червні, Раки, можливо, найменше здивуються. 21 червня - день літнього сонцестояння, який щороку є для вас потужним днем, оскільки він знаменує початок сезону раку. У цей день ви можете відчути себе у своїй стихії, тому розумно буде зайнятися собою.

Коли 28 червня настане молодик в Раці, ви можете відчути натхнення, щоб розпочати нову главу у своєму житті. Особливо плідним може виявитися час, витрачений на те, щоб написати в щоденнику про те, що ви хочете змінити в своєму житті або як ви хочете розвиватися.

Щасливі дні червня - 3, 10, 13, 20 і 22

Меркурій підвищить шанси на удачу і везіння для Близнюків. Після директивного руху 3 червня, що дає вам енергію і надію на рух вперед, 10 червня ця планета зустрінеться з Плутоном, що допоможе вам знайти нове рішення проблеми, яка ставить вас в глухий кут.

А 13 червня, коли Меркурій перейде в ваш знак, цей приплив інтелектуальної енергії і зосередженості тільки посилиться. Можливості для цікавих розмов з'являться в достатку, і ви можете виявити, що спираєтеся на цю енергію.

Пізніше цього місяця, коли Меркурій утворює позитивний секстиль з експансивним Юпітером 20 червня, ви відчуєте прилив сил і оптимізму - як ваші найбільш бурхливі Близнюки. І коли естетична Венера увійде у ваш знак 22 червня, ви можете розраховувати на те, що отримаєте трохи додаткового блиску, що дозволить вам провести світську подію, наповнену хорошими вібраціями.

Дивіться відео гороскопу від Влада Росса на червень 2023:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти