4 "погані" звички, якими жінка принижує себе перед чоловіком

13 липня 2022, 17:34оновлено 13 липня 2022, 18:35
Хоч раз, але так робила абсолютно кожна. Від яких "брудних прийомчиків" у відносинах, слід відмовитися, щоб зберегти своє обличчя перед обранцем?
Що принижує жінку в очах чоловіка
Що принижує жінку в очах чоловіка / pixabay.com

На всемогутню жіночу мудрість жінки часом, покладаються занадто нерозважливо. Особливо в питаннях, які стосуються відносин.

Є в дамському арсеналі прийомчики, які неминуче принижують жінку в очах чоловіка, нехай і неусвідомлено. Спершу вони навіть працюють, але з часом лише отруюють стосунки.

Найпоширеніші приклади того, як жінка принижується перед чоловіком, навіть не помічаючи цього, наведе Главред.

відео дня

1. Випрошування компліментів

Вічна дилема відносин, не залежно від того, у вас перше побачення, або ви ось-ось відзначите срібне весілля. Жінки люблять вухами, а чоловіки, в більшості своїй, скупі на ніжні слова і похвалу. Звичайно, рішуча і енергійна дама в такому випадку вирішує брати бика за роги, і прямим текстом вимагати свої компліменти і зізнаня у коханні. Але, по правді сказати, задоволення від такого "видавленого" освідчення – небагато, а в очах чоловіка дамочка поступово перетворюється в інфантильну особу, якій відчайдушно необхідно чуже схвалення. Чоловіки звикли проявляти свою любов і турботу іншими способами, тому змушувати їх регулярно зізнаватися вам у коханні, або ображатися на присутність у ваших стосунках компліментів в недостатній кількості, не варто. Не принижуйте себе, і не тисніть на свого обранця.

2. Самоприниження

Брудний прийомчик, який випливає з попереднього пункту. Жінка перед дзеркалом, точно усвідомлюючи що зараз виглядає чудово, голосно зітхає, і говорить вголос (так, щоб чоловік почув): "Я така товста (негарна, незграбна та ін.)!" Вона очікує, що її обранець відкине всі справи, і тут же візьметься переконувати її в зворотному, попутно обсипаючи компліментами. І це саме так і працює. Спочатку. Але потім чоловікові набридає переконувати жінку в очевидному, його дратує ця недоречна манірність, і, що ще гірше, він дійсно починає звертати увагу на її недоліки.

Закохана пара
Як жінка принижує себе в очах чоловіка / pixabay.com

3. Постійний флірт

Забудьте раз і назавжди нав'язану дешевими бульварними романами "істину" про те, що якщо чоловік не ревнує вас відчайдушно до кожного стовпа, значить любов пішла. Тим більше не варто загравати з цим самим стовпом, як тільки на горизонті з'являється ваш благовірний. Ревнощі - негативне почуття. Воно може підживити ваші відносини на час, але в довгостроковій перспективі воно – поганий фундамент. До того ж людина – це істота, здатна звикнути до чого завгодно. Тому з часом ваші спроби привернути до себе увагу коханого за допомогою легкого флірту з іншими чоловіками більше не буде сприйматися їм, як сигнал до бою. Швидше як ваші до нього німі благання про крапельку уваги.

4. "Зручна" дружина

Можна звичайно розповісти загальноприйнятий наратив про чоловіка-мисливця і хижака, якому потрібно завойовувати жінку-здобич кожен раз. А можна сказати з точки зору загальнолюдської психології: чоловік втрачає інтерес і повагу до своєї обраниці, якщо у неї немає цього інтересу і поваги до себе. Спроби деяких жінок догодити у всьому, погоджуватися з усім, ковтати образи, постійно бути поруч і готовою прислужити не роблять їх супер-дружинами. Все це буквально розчиняє їх особистість в чоловікові, що їм часто не надто подобається. Жінка повинна поважати свого обранця, але також не забувати про себе. Вона має право на власну точку зору, на час для себе і своїх хобі, на капризи час від часу. Вона має право бути не "зручним" доповненням до плити, а особистістю. Уміння це відстоювати приваблює чоловіка. В іншому випадку його до неї повага поступово вичерпається.

Закохана пара
Чому чоловік втрачає повагу до жінки / pixabay.com

У підсумку все зводиться до того, що жінці часом не вистачає тепла і уваги від партнера. І чим більше ви просите про це, тим більше дратується ваш чоловік. Якщо навіть удвох ви відчуваєте себе самотньо, то кращий спосіб викорінити це – розповісти коханому про те, що вас турбує. Не закатати скандал, не влаштувати істерику на тему "Ти мене не любиш", а просто сказати, що холодність у відносинах лякає вас.

Гарною підмогою у вирішенні цієї проблеми також може послужити золоте правило моральності: чиніть з людьми так само, як хочете, щоб чинили з вами. Іншими словами: не забувайте хвалити свого чоловіка в дрібницях, показуйте йому свою любов. Але пам'ятайте, що тут головне – щирість.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти