4 знака зодіаку, яким крупно пощастить в найближчі дні: гроші і удача будуть липнути до кожного

2 листопада 2022, 15:32оновлено 2 листопада 2022, 16:12
Яким знакам зодіаку варто чекати успіх в листопаді та неймовірне везіння.
астролог, гороскоп
Кому пощастить у листопаді 2022 / pixabay

Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, яким неймовірно пощастить у листопаді. В інтерв'ю для Главреда Росс сказав, що в останній місяць осені варто чекати несподіваний успіх і фінансовий прибуток.

У листопаді 2022 року перед Овном гостро постануть питання особистих фінансів, інвестицій, страховок, податків, кредитів. Можуть з'явитися зайві витрати, причому абсолютно несподівано і незаплановано. Тому не слід тринькати гроші, краще обзавестися фінансової "подушкою безпеки", яку можна буде при необхідності використовувати.

"У першій половині листопада фінансові ризики не будуть виправдані, тому в цей час краще не робити вкладень і не давати в борг", - сказав Влад Росс.

А ось у другій половині місяця для Овна складеться супер-класна ситуація, особливо для вирішення фінансових питань. Не виключено, що в цей час Овен отримає подарунок, приємний сюрприз або стане отримувати більший прибуток. Можливості Овна можуть стати по-справжньому вражаючими.

Якщо до середини листопада у Овна все було дуже складно, він міг потрапити у фінансову яму в кінці жовтня - першій половині листопада, то після 15 листопада він почне вибиратися з цієї ями, причому досить швидко: знайдеться нова робота, додатковий заробіток, успішніше піде торгівля, особливо з іноземцями.

"Після 20 листопада, незважаючи на статичність Юпітера, у Овна з'явиться бажання відправитися в подорож або почати щось вивчати. Якщо Овна не випускатимуть за кордон, він зможе їздити по країні, почати вивчення іноземних мов, читати інтелектуальні книги. І все це принесе Овну свої плоди. Не виключено відвідування корисних семінарів, лекцій, конференцій, але будь-яка отримана інформація не повинна беззастережно прийматися на віру - вона далеко не завжди буде істинною", - зазначив астролог.

Можливі нові знайомства, активне спілкування з іноземцями. Жінки-Овни в цей час зможуть вступити в шлюб з іноземцем.

Неймовірний успіх у листопаді для знаків зодіаку

Листопад-2022 для представників цього знака буде під великим жирним плюсом. Будь-які трансформаційні кризи Скорпіон в цьому місяці буде переживати з успіхом. Місячне затемнення буде "включати" в його житті теми відносин, особистих ініціатив, визначення свого шляху.

"У Скорпіона можуть відбутися зміни в зовнішньому вигляді, він може кардинально змінити свою зачіску або колір волосся. Він відчує гостре бажання що-небудь змінити всередині себе і займеться, наприклад, тантрою", - сказав він.

Оточуючі можуть втрутитися в процес трансформації особистості Скорпіона своїми діями, поведінкою або відносинами з ним. Тому зараз слід бути обережніше в спілкуванні.

Скорпіону краще поки не приймати серйозних рішень, які буде складно змінити. Втім, з іншого боку, це прекрасна можливість для Скорпіона щось кардинально змінити в своєму житті.

Важливо звернути увагу на події кінця жовтня і першої половини листопада – вони можуть бути важливими і значущими для всього життя Скорпіона і нададуть свій вплив на найближчі 5-10 років.

У другій половині листопада настрій Скорпіона набагато покращиться. На нього проллється фінансовий дощ, можливий великий фінансовий прибуток, премія, а також можуть з'явитися нові джерела доходів. Можна буде зробити вигідну покупку. Скорпіону варто хоча б подумати про це більш серйозно, щоб не упустити можливості. У 20-х числах листопада можна грати в лотерею - є шанс зірвати великий куш.

Грандіозних успіх в кар'єрі

У першій половині листопада 2022 року Козерогу варто змиритися з тим, що далеко не всі його плани і надії будуть реалізовані. Але, незважаючи на це, листопад буде дуже стабільним місяцем.

На початку місяця Козеріг відчує себе трохи осторонь від інших людей. Його можуть не підтримати в якихось важливих рішеннях і питаннях, але він все одно буде наполягати на своєму, завдяки чому вже в другій половині місяця зможе пробити ситуацію.

"Є ймовірність, що відносини Козерога з друзями і однодумцями пройдуть через кризи. Може змінитися ставлення до когось із близьких людей, або друзі Козерога почнуть його дратувати, і він більше не захоче з ними спілкуватися. Також є ризик втратити друзів і розлучитися з людьми з оточення", - зазначив Росс.

У другій половині листопада-2022 Козеріг буде більше часу проводити на самоті. Буде велике бажання усамітнитися, залишитися один на один зі своїми думками. Також можлива далека успішна грандіозна кар'єрна поїздка, яка може підняти Козерога.

Козеріг може виявитися ізольованим від звичного світу і повністю піти в роботу, написання книги або есе. У нього можуть з'явитися таємниці, секрети, і своїми думками він не буде ділитися. Це гарний час для різних духовних практик, медитації, психологічних сесій, звернення до психолога або астролога.

Найщасливіший знак зодіаку в листопаді

Риби стануть одними з щасливчиків листопада-2022. Цей місяць може принести їм безліч роздумів про життя, свою долю і глобальних питаннях. Вони стануть більше замислюватися про свій шлях і цілі, активніше спілкуватися і ділитися своїми думками.

"Це непоганий період, коли Риби можуть поміняти образ думок. В цей час можуть змінитися ідеали і цінності, а те, що раніше здавалося непотрібним і на що риби не звертали уваги, може придбати велику цінність", - говорить астролог.

У листопаді у риб може з'явитися потреба в нових знаннях, нових враженнях. Краще не робити різких кроків. Не варто імпульсивно купувати "квиток в один кінець", а слід все ретельно обміркувати. Для початку - обміркувати власне рішення, а потім вже виїхати.

У другій половині листопада-2022 риб чекатимуть успіхи в роботі. Їм належить багато обговорювати поточні питання і завдання. Цей час сприятливий для спонсорської підтримки та партнерства. Добре будуть складатися відносини з начальством і колегами. Риби можуть отримати надбавку до зарплати, можна обговорювати майбутні стратегії розвитку компанії. Це непоганий час для переговорів про підвищення, дрібних поїздок і відряджень по важливих, але рутинних справах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти