4 знака зодіаку чекає грандіозний успіх у квітні: гроші потечуть рікою

31 березня 2023, 03:20
У близнюків в квітні 2023-го буде просто ейфорія, оскільки Венера, планета щастя, любові і грошей, увійде в їх знак зодіаку в другій декаді місяця.
Влад Росс
Влад Росс / Фото УНІАН , ua.depositphotos.com

Відомий астролог Влад Росс розповів для Главреда, які знаки зодіаку стануть щасливчиками у квітні. За його прогнозом, цих знаків Зодіаку чекає справжнє везіння, успіх і фінансовий прибуток.

"Квітень 2023 року буде хорошим місяцем для Овна, тому представникам знака варто не відкладати вирішення важливих завдань, а зайнятися ними вже зараз, особливо в першій половині місяця. Овну не можна відступати від намічених планів, які перешкоди не виникали б на шляху. Йому необхідно уникати спокус і не витрачати час даремно. Доля дасть Овну реальний шанс наблизитися до заповітної мети в першій декаді квітня, і тільки від нього буде залежати, чи скористається він їм. Якщо Овен мріяв отримати певну роботу, то в квітні буде найкращий момент, щоб цього домогтися", - говорить Влад Росс.

За словами астролога, квітень буде досить яскравим місяцем для Овна в професійній сфері.

"Його пропозиції щодо раціоналізації робочого процесу будуть прихильно вислухані начальством, але, викладаючи свої думки, не варто поспішати, краще все гарненько обміркувати. Пропонуючи якийсь проект, Овну важливо говорити аргументовано, оперуючи цифрами і фактами – нехай ділові партнери або начальство зрозуміють, що Овен ретельно продумав стратегію розвитку і може самостійно зайнятися її впровадженням", - додав він.

До кінця квітня про себе нагадають питання, які Овен раніше відклав до кращих часів, а тепер вони знову стануть актуальними.

"Важливо не ховати голову в пісок – Овен обов'язково впорається з труднощами, якщо зуміє поглянути на них з боку. Зірки радять Овну розширити область діяльності для отримання додаткових доходів", - додав Росс.

Крім того, в середині квітня у Овна з'явиться можливість підкорити серце того, хто йому дуже симпатичний. Найкраще буде відкинути всі умовності і відкрито заявити про свої почуття. Не потрібно боятися бути відкинутим - ймовірність цього дуже мала. В кінці місяця Овна потрібно з обережністю ставитися до нових знайомств, тому що Венера буде в Близнюках.

Гроші будуть сипатися

"У близнюків в квітні 2023-го буде просто ейфорія, оскільки Венера, планета щастя, любові і грошей, увійде в їх знак Зодіаку в другій декаді місяця. Тому Близнюкам не потрібно мучитися з вибором, на що витратити час у квітні – вони будуть улюбленцями фортуни", - говорить Влад Росс.

За його словами, Близнюкам у квітні слід сконцентрувати свою увагу на корисному – роботі та самоосвіті. Потрібно бути уважнішими і не відсікати хороші пропозиції про роботу, і тоді фінансове становище Близнюків буде поліпшуватися.

"Якщо в квітні Близнюки змінять імідж, стануть більш красивими і інтелігентними, переглянуть гардероб, незабаром вони скажуть собі за це спасибі. А найкращий спосіб для них вирішити накопичені домашні проблеми – змінити емоції, прислухатися до порад близьких", - зазначає астролог.

"Дружелюбність стане ключем до успіху в цьому місяці, тому Близнюкам слід завести якомога більше друзів, вступити в коло за інтересами або стати частиною якогось колективу, компанії. Близнюкам краще не заглядати в майбутнє і жити сьогоднішнім днем, з натхнення. Не варто смітити грошима, адже Венера в Близнюках в цьому місяці може принести їм купу непотрібних покупок. Більш того, вони можуть стати шопоголіком", - додав астролог.

У квітні Близнюкам важливо не упустити удачу, а везти їм буде у всіх фінансових справах.

"Вони цілком можуть зірвати джек-пот. До кінця квітня на голову Близнюкам може звалитися величезний успіх, причому навіть тим з них, хто не вірив у своє щастя і удачу до цього. Однак не потрібно намагатися відразу вирішити всі проблеми, навпаки, потрібно постаратися діяти розмірено, послідовно і не квапити події. Краще не приймати рішення спонтанно, варто прислухатися до порад оточуючих, особливо близьких друзів", - сказав Росс.

Запорукою успіху у фінансовій сфері стане завзятість і працьовитість Близнюків. Численні зусилля принесуть свої плоди і вже до кінця місяця дадуть імпульс для майбутнього успіху.

Росс додав, що Близнюки – самий знервований знак зодіаку, а в цьому місяці через нерви можуть початися проблеми, наприклад, проявиться алергія.

Зоряний шанс у квітні

"Квітень - 2023 обіцяє бути вдалим місяцем для Скорпіона і пройде під великим знаком "плюс". Скорпіон може завести нові знайомства і вирішити старі проблеми, незважаючи на те, що сонячне затемнення 20 квітня буде на планету Скорпіона – Плутон", - говорить Росс.

Скорпіону в квітні пощастить з друзями і покровителями, і він отримає Зоряний шанс.

"Хтось досить мудрий і могутній зуміє допомогти Скорпіону розібратися в деяких справах, отримана протекція допоможе вирішити важливі питання. Можливо несподіване просування в кар'єрі. У сфері кар'єри і фінансів Скорпіону слід сконцентруватися на вирішенні старих питань і розробці планів на майбутнє, особливо в другій половині місяця. Слід звернути увагу на повсякденну рутину, адже дрібні питання, які довго відкладалися, зажадають негайного вирішення. При виникненні труднощів не варто йти на конфлікти, варто віддати перевагу мирні способи виходу зі складних ситуацій. Тонке чуття допоможе зрозуміти справжні мотиви і цілі оточуючих людей", - додає астролог.

Крім того, в квітні 2023-го у фінансовій сфері життя Скорпіону слід готуватися до великих перепадів, проте несподівано вона може увійти у вдале русло.

Квітень 2023 року буде просто супер-класним місяцем для одного знака зодіаку

"У Водолія з'явиться можливість зміцнити свої позиції на роботі. Він нарешті зможе розібратися, хто з колег гальмує процес, а з ким варто зійтися ближче. У Водолія може початися дуже вдалий творчий процес і з'явиться шанс не тільки завоювати нове місце під сонцем, а й вирішити наболілі питання. Сумніви, які терзали Водолія раніше, можна буде залишити в минулому", - говорить Росс.

У професійній сфері в квітні Водолію буде хотітися, як на уроці, підняти руку і кричати: "Я! Я! Я!". І це правильно, оскільки губитися Водолію в цьому місяці не можна – у нього великі можливості, йому все вдасться зробити. У квітні 2023 року Водолія очікує приємна несподіванка, новина. Можливо, йому вдасться підписати вигідний довгостроковий грошовий контракт або отримати премію, або йому підвищать оклад, а, може, він виграє мільйон в лотерею. Найімовірніше, будь-які грошові надходження будуть пов'язані з діяльністю, роботою і творчістю Водолія", - сказала астролог Главреду.

Самопочуття Водолія у квітні 2023-го залежатиме від уміння контролювати перепади настрою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти