5 блискучих багатошарових жіночих стрижок 2022, які додають волоссю неймовірного об'єму

19 лютого 2022, 20:01
Об'єм - це краса багатошарових стрижок 2022. Зробіть волосся розкішним незалежно від того, який стиль вам більше до душі.

Іноді жінки вважають за краще стригти волосся шарами, при цьому дуже часто це виглядає як авантюра, що в підсумку дарує незабутні відчуття легкості та свободи.

відео дня

У будь-якому разі, багатошарові стрижки - одне з кращих рішень, які ви можете прийняти щодо свого волосся. Річ у тім, що шари не тільки додадуть вашому образу нотки гламуру, але і, без перебільшення, дозволять виглядати ефектно, немов ікона стилю.

Звичайно, багато шарів надає волоссю більше обсягу, і це ще одна причина, чому жіночі багатошарові стрижки практично завжди в моді. І нехай вас не лякають словами ті, хто скаже вам, що багатошаровість ускладнює укладання. Нічого подібного!

Модні багатошарові стрижки 2022 в цьому плані не надто вибагливі, і все, що вам знадобиться – це базові навички укладання волосся.

Зокрема, ви можете підкрутити кінчики волосся, за допомогою випрямляча витягнути кожне пасмо або просто спушити волосся руками. При цьому завжди пам'ятайте, що обсяг – це краса багатошарових стрижок. Тому зробіть волосся об'ємним незалежно від того, який стиль вам більше до душі.

Головне, що ви повинні зробити перш ніж перукар візьме до рук ножиці, - це визначитися, що саме ви хочете зробити зі своїм волоссям: додати йому текстуру або все ж шари. Так чи інакше ваша стрижка 2022 може стати сміливою модною заявою.

Модні багатошарові стрижки 2022 жіночі: блискучі 5 варіантів

Жіноча стрижка боб з градуюванням

Ця модна жіноча стрижка боб 2022 стане справжнім рятувальним колом для тих, хто хоче виглядати ультрасучасно і стильно. Для цього потрібно зробити волосся вкороченим ззаду і подовженим спереду, і додати легкі шари.

Багатошарові стрижки 2022
Багатошарові стрижки 2022 / Instagram

Багатошарова стрижка жіноча лоб з пір'ям

Якщо ви віддаєте перевагу стрижкам на середнє волосся, і хочете освіжити образ, то чому б не зробити подовжене каре з градуюванням, або як ще кажуть, з пір'ям? Ця дивовижна жіноча стрижка гарантовано збагатить ваше волосся текстурою і вразить вас м'якими переходами.

5 блискучих багатошарових жіночих стрижок 2022, які додають волоссю неймовірного об'єму
Багатошарові стрижки 2022 / Instagram

Двошарова стрижка 2022

Усі ті, у кого середнє волосся, можуть легко додати шевелюрі обсягу за допомогою двох шарів. При цьому важливо, щоб верхній шар був на рівні плечей. Потім волосся філірують, і виходить дуже симпатичний, майже голлівудський варіант, який перетворить кожну жінку в зірку.

5 блискучих багатошарових жіночих стрижок 2022, які додають волоссю неймовірного об'єму

Жіноча стрижка шеггі родом з романтичних 70-х

Одним з актуальних варіантів багатошарових стрижок є кошлата шеггі. Цю неймовірну стрижку можна зробити на волосся будь-якої довжини, зокрема, і на довге. Фішкою зачіски є хаотичні пасма, які додають волоссю колосального обсягу. Також не забудьте про чубок на дві сторони – без нього шеггі немислима.

Багатошарові стрижки 2022
Багатошарові стрижки 2022 / Instagram

Модна коротка стрижка піксі-боб

Це зачіска гарантовано подарує Вам неймовірне відчуття легкості. Суть стрижки піксі-боб 2022 в тому, що в ній поєднані дві популярні зачіски. Чубчик роблять подовжений, ззаду волосся вкорочують, а по всій довжині йдуть шари, які додають обсягу. На виході виходить маленький шедевр, який творить із зовнішністю жінки дива.

Багатошарові стрижки 2022
Багатошарові стрижки 2022 / Instagram

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти