5 незвичайних речей, які існують лише в Японії

12 червня 2023, 13:36
Країна сонця, що сходить досі продовжує дивувати світ своїми унікальними та інноваційними ідеями.
5 незвичайних речей, які існують лише в Японії
5 незвичайних речей, які існують тільки в Японії / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Японія славиться своєю багатою культурною спадщиною та унікальними традиціями. Країна сонця, що сходить досі продовжує дивувати світ своїми унікальними та інноваційними ідеями.

Ми зібрали п'ять речей, які можна знайти лише в Японії

Капсульні готелі

У Японії дуже популярні капсульні готелі, які пропонують невеликі капсульні камери для сну. Ці мініатюрні кімнати оснащені необхідними зручностями, такими як ліжко, телевізор і розетки, і пропонують економічне і зручне місце для ночівлі.

відео дня

Автомати з продуктами

Японія славиться своїми автоматами, де можна купити не тільки напої, а й різноманітні продукти. У цих автоматах можна придбати гарячі супи, свіжі фрукти, готові страви і навіть живих раків.

Мейд-кафе

Мейд-кафе - це унікальне японське явище, де офіціантки, одягнені в мейд-костюми (Аніме), обслуговують відвідувачів в особливій атмосфері. Ці кафе пропонують такі розваги, як ігри, пісні та танці, і стали популярними серед молоді.

Залізничні поїзди-сінкансени

Японія відома своїми швидкісними поїздами-шинкансенами, які розвивають вражаючі швидкості. Ці поїзди мають зручні сидіння, чудову пунктуальність та високий рівень безпеки, і є однією з найефективніших систем залізничного транспорту у світі.

Годинники та календарі з персонажами аніме

В Японії надпопулярні годинник і календарі, прикрашені персонажами аніме. Любителі аніме і манги можуть придбати ці предмети із зображенням своїх улюблених героїв і використовувати їх як елементи декору або колекційні предмети.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти