5 причин, чому потрібно палити лавровий лист вдома: ви будете здивовані

24 січня 2023, 15:43
Такий диво-засіб знайдеться на кожній кухні. Якщо лавровий лист підпалити вдома, він допоможе від декількох проблем.
Лавровый лист, спичка, огонь
Чому потрібно палити лавровий лист вдома/ ua.depositphotos.com

Лавровий лист є вдома практично в кожного. Але ми звикли використовувати його лише за призначенням. Тому для багатьох досі може залишатися загадкою, для чого вдома палять лавровий лист.

Проте відповідь на питання насправді досить проста – під час горіння такого сухого листя виділяється специфічний аромат, який допоможе у низці ситуацій.

Отож, що буде, якщо підпалити лавровий лист у кімнаті? Є п’ять основних проблем, при яких така процедура може допомогти.

відео дня

1. Неприємні запахи

Лавровий лист під час горіння може усунути неприємні запахи, які "поселилися" у вас вдома. Він поверне свіжість.

2. Стреси і напруження

Така процедура допоможе знизити рівень стресу, привести в норму психологічний стан, заспокоїти людину, розслабити її, наприклад, після важкого робочого дня.

3. Біль

Тління лаврового листа не зніме сильний біль, але усуне легкі больові відчуття.

4. Важкість дихання

Якщо людині стало важко дихати, можна підпалити лаврове листя – це полегшить дихання. Проте оцінюйте ситуацію реально – якщо стан людини погіршився через проблеми зі здоров’ям, то варто звернутися до медиків.

5. Комахи вдома

Лавровий лист також допоможе позбутися різних комах, які можуть завестися вдома. Їм не подобається запах такого листя під час горіння, і вони намагатимуться втекти від нього.

Крім названих причин, лавровий лист також може привабити до житла позитивні та хороші звістки – принаймні, у це вірять прихильники китайської культури. Також вважається, що аромат цього листя може притягувати достаток, очищати ауру мешканців житла від негативу, а також усувати різні складнощі в житті.

Як правильно підпалювати лавровий лист

Головне дотримуватися правил техніки безпеки й обережно поводитися з вогнем.

Лаврове листя для підпалювання повинне бути сухим. Кількість можна розрахувати приблизно, зважаючи на ціль використання та розміри кімнати/ квартири чи будинку, у яких ви збираєтеся це робити.

Потрібно взяти ємність, яка не горить, підпалити листочки і покласти туди, щоб вони тліли. Далі цю ємність пронести усім кімнатами, щоб аромат поширився.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти