П'ять речей, які повинен знати кожен Телець перед тим, як декорувати свій будинок

2 липня 2022, 12:09
Знак Тельця відомий своїм вишуканим смаком і стилем, але це не означає, що прикрашати для них - зовсім легко.
П'ять речей, які повинен знати кожен Телець перед тим, як декорувати свій будинок
Фото Pinterest by Dream Green DIY

Оздоблення вашого будинку може бути захоплюючим заняттям і, безумовно, вважається однією з найцікавіших частин життя у власному просторі. Проте, у всіх нас є свої смаки і переваги в тому, як проявити себе в дизайні інтер'єру. Деяких це може трохи збентежити, особливо якщо вони не знають, з чого почати.

Знак Тельця відомий своїм вишуканим смаком і стилем, але це не означає, що прикрашати для них - зовсім легко. Спроба вирішити, як втілити в життя своє зі смаком, надійне "я" в своєму просторі, може привести до проблем.

Перш ніж почати, ознайомтеся з цими порадами, які повинен знати кожен Телець перед декоруванням будинку.

відео дня

Інвестуйте в ключові елементи

Може бути легко купити купу дрібних речей, які вам подобаються, і наповнити будинок, але ви знаєте, що якість краще, ніж кількість. Знайдіть кілька фраз, які вас надихають, і працюйте з ними.

читайте такожДизайн інтер'єру: названі головні помилки при покупці килима

Не перевантажуйте свій будинок речами

У вас є схильність триматися за речі, вважаючи, що вони вам потрібні. Іноді це відбувається тому, що ви винагороджуєте себе, а іноді тому, що у вас був поганий день, але ви, здається, вірите, що вам потрібно так багато речей, яких насправді немає.

Постарайтеся позбутися від деяких речей, які, як Ви знаєте, не потрібні, і попрацюйте над тим, щоб залишити те, що вам потрібно. Це дасть вам набагато більше можливостей для роботи.

Використовуйте природні кольорові палітри

Як знак Землі, не дивно, що вас тягне до більш приземлених відтінків. Однак не варто зациклюватися тільки на зеленому і коричневих кольорах. Ви також відчуваєте тягу до більш світлих відтінків рожевого і квіткових квітів, які добре поєднуються з приземленими відтінками. Ви відчуваєте себе як вдома, коли відчуваєте себе в оточенні природи.

Комфорт повинен бути в центрі уваги

Давайте будемо чесними, Вам подобається відчувати себе комфортно. Це досить сильний пріоритет для вас, і в цьому немає нічого поганого! Це місце, де ви будете проводити більшу частину свого часу, тому вам потрібно переконатися, що в ньому затишно. Придбайте додаткову зручні меблі і великі м'які килимки. Не бійтеся поставити в своїй кімнаті велике ліжко з шовковими простирадлами, тому що ми знаємо, що відпочинок є для вас найважливішим компонентом.

Інвестуйте в красиві, практичні речі

Ви не проти час від часу витрачатися на речі, і це абсолютно нормально. Вам просто потрібно переконатися, що речі, на які ви вкладаєте більше грошей, функціональні і красиві! Будь то меблі, яка також служить сховищем, кошики з приголомшливим дизайном або прикрашені полиці, на яких можна зберігати деякі з ваших речей, переконайтеся, що ви також купуєте корисні предмети.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти