5 речей, які не можна давати і брати в борг

11 вересня 2022, 12:46
Главред розбирався, які речі не можна давати в борг і чим це загрожує
Сіль, віник
Що не можна давати і брати в борг / pixabay.com

Забобонні люди вважають, що не все можна давати в борг. Існує цілий перелік речей, які ні в якому разі не можна давати іншим людям.

Главред дізнавався, які речі не можна давати в борг і чим це загрожує.

Одяг

Вважається, що одяг заряджається енергетикою людини, яка її носить. Тому не варто давати її тому, в кому ви не впевнені. Щоб обійти заборону, візьміть плату за неї або заплатите самі.

відео дня

Сіль

Якщо ви берете сіль у іншої людини, то ризикуєте залучити неприємності в любові, грошах або роботі. Коли уникнути обміну сіллю не можна, то не віддавайте свій борг і не просіть у людини його повернення.

Столові прибори та посуд

Столові прибори та посуд, зберігають енергетику вашого будинку і сім'ї. Коли ви позичаєте посуд, ви віддаєте частину свого щастя.

Віник

Речі для прибирання будинку вважаються потужними засобами для очищення - з їх допомогою наші предки позбавлялися від сміття не тільки фізично, а й духовно. Віддаючи віник комусь іншому, ви позбавляєте себе захисту і залучаєте в будинок біди.

Хліб

Хліб часто використовується в різних обрядах. Якщо ви віддаєте хліб добровільно - це не забороняється, а ось останній шматок віддавати не можна. В такому випадку ви ризикуєте опинитися в злиднях.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти