6 очевидних ознак закоханого чоловіка після 40 років

4 вересня 2022, 10:36
Трохи спостережливості, і він видасть всі свої почуття на тарілочці з блакитною облямівкою. Потрібно лише знати, на що звертати увагу.
Ознаки закоханого чоловіка
Ознаки закоханого чоловіка / pixabay.com

Закоханий чоловік після 40 років – гримуча суміш з мудрості і життєвого досвіду, юнацьких страхів, впевненості в собі і власної привабливості, а також величезного багажу попередніх відносин.

Тому сигнали, які дорослий чоловік посилає у бік потенційної обраниці, часом важко зрозуміти без шпаргалки.

Главред розповість, як зрозуміти що чоловік закоханий, коли перед вами не палкий юнак, а зріла людина.

відео дня

Комплімент

Деякі чоловіки буквально спілкуються мовою компліментів: вони злітають з їхніх уст так часто, що часом дуже важко оцінити серйозність їх намірів. На яку похвалу варто звернути увагу? Добрі слова, які ви чуєте на свою адресу, можна умовно розділити на зовнішні і внутрішні: компліменти вашим фізичним даним і внутрішнім якостям. І ті, і інші, безумовно свідчать про симпатію чоловіка. Але також підкреслюють і його наміри по відношенню до вас. Якщо вашу зовнішність він підмічає більше вашої особистості - ви його приваблюєте лише в сексуальному плані, і дізнаватися про вас більше він не планує. Якщо ж ви частіше чуєте компліменти на адресу своїх особистих якостей, то це означає, що він бачить в вас не тільки об'єкт жадання, а й розглядає вас, як людину, яку варто цінувати і про яку він готовий піклуватися.

Ознаки закоханого чоловіка
Як зрозуміти що чоловік закоханий / pixabay.com

Особисті питання

Розмова із закоханим чоловіком починає набувати несподівану глибину: навіть світська бесіда в офісі у кулера набуває абсолютно нового відтінку. Тому що вона тепер існує не для того, щоб заповнити незручне мовчання в черзі, він дійсно прагне пізнати вас: ваші думки на хвилюючі його теми, ваші плани на майбутнє, погляди на життя та ін. Він акуратно промацує грунт, тому що зрілому чоловікові важливо знати, що обрана ним жінка може бути йому не тільки коханкою, а й другом. Ще один важливий момент: він дійсно слухає відповіді на свої питання, тому чесність в даному випадку ваш кращий союзник. На олівець все вами сказане ніхто брати не буде, але важливе для себе неодмінно запам'ятає. Також варто окремо відзначити, що таки розмови не схожі на допит: він запитує багато про що, але і про своє життя розповідає.

"Хотіти торкатися"

Режисер Станіславський, коли у нього запитали, що таке любов, відповів: "Хотіти торкатися". Закоханий чоловік за 40 - яскраве тому підтвердження. Якщо він має до вас почуття, він буде намагатися максимально скоротити між вами дистанцію: випадково доторкнутися до вашої руки, присунутися ближче, якщо поруч з вами інші чоловіки (потенційні конкуренти) та ін. Звичайно, це не повинно переростати в моторошний абьюз, коли вас зачіпають тоді, коли вам не хочеться, і там, де вам не подобається. Якщо подібне залицяння вам здається надмірним, сміливо припиняйте такі наміри. Любов любов'ю, але про власне фізичне і ментальне здоров'я потрібно піклуватися в першу чергу.

Ознаки закоханого чоловіка
Коли чоловік закоханий - його поведінка / pixabay.com

Ревнощі

Запитує вас, ніби між іншим, що за чоловік вас підвозив сьогодні до роботи або вчора з'явився на вашому фото в соцмережах? Будьте впевнені: цей чоловік вже подумки визначив вас своєю жінкою, навіть якщо сам він цього ще не усвідомив. Легке власництво, що межує не з божевіллям, але цікавістю – одна з яскравих ознак того, що у зрілого чоловіка до вас розпалюються ніжні почуття. Важливо пам'ятати, що зараз, коли ви тільки придивляєтеся один до одного, ви не зобов'язані звітувати перед ним, де, коли і з ким ви проводили час. Краще розставити рамки "на березі", поки не стало надто пізно.

Зовнішність

Закоханий чоловік прагне показати себе у всій красі і привернути до себе увагу будь-яким доступним способом. Побачивши вас, він втягує живіт і вирівнює спину, щоб продемонструвати, що він все ще нічого. Він завжди відповідає посмішкою на ваші посмішки, жестикулює більше звичайного, щоб показати свою значимість і, чого гріха таїти, трохи вгамувати тремтіння. Особливо відчайдушні наважуються на зміну іміджу, парфуму або навіть записуються в спортивний зал. Все це для вас, все це – прагнення продемонструвати власну важливість. Чоловікові, будь йому 40 з хвостиком або ледь виповнилося 23, завжди буде властива легка дитячість і юнацький максималізм, якщо він закоханий.

Ознаки закоханого чоловіка
Поведінка дорослого закоханого чоловіка / pixabay.com

Емоційні гойдалки

У зрілому віці чоловік вже має певний емоційний багаж і досвід відносин. І він неминуче буде "приміряти" його на новий роман, коли відчує перші ознаки закоханості. Усвідомлення того, що йому скоро належить відкритися новій жінці, можуть налякати його: ще вчора ви мило фліртували і справа йшла до першого побачення, а сьогодні він холодніше льоду. Це нормально, просто йому потрібен час подумати. Не варто намагатися виколупати його з його панцира, будьте собою, а він хай приймає рішення, чи готовий пожертвувати комфортною самотністю, відкинути всі умовності і страхи від попередніх романів, і довести вам, що він гідний вашої любові.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти