7 розумних трюків для гарного і блискучого волосся, що не коштують ні копійки

30 червня 2022, 14:27оновлено 11 липня 2022, 20:43
Те, що спочатку шампунь, а потім кондиціонер, ми всі знаємо з дитинства, але це не найкращий спосіб мити волосся. І не тільки!
7 розумних трюків для гарного і блискучого волосся, що не коштують ні копійки
Прості поради щодо догляду за волоссям зроблять його красивим / Instagram

Дорогі засоби по догляду за волоссям і засоби для укладання здатні на дива, ніхто не сперечається, але отримати гарне волосся можна без космічних фінансових витрат.

Ми сьогодні розповімо вам про сім розумних трюків, що зроблять ваше волосся кращим. Ці прості поради по догляду за волоссям удома допоможуть вам мрію про розкішну шевелюру зробити реальністю.

Головне, запам'ятайте: технологія набагато важливіша за те, які продукти ви використовуєте! Якщо ви раніше цікавилися тим, як в домашніх умовах зробити волосся блискучим і шовковистим в надії отримати найкрасивіше волосся, то напевно випробували десятки засобів для волосся і помітили, що результат не завжди залежить від того, якими продуктами ви користуєтеся або які інструменти для укладання є на полиці у вашій ванній.

відео дня

Мийте волосся двічі

Якщо ви, наприклад, використовуєте пом'якшувальний шампунь, тому що у вас жорстке волосся, то швидше за все ви робите цю помилку. Перший раз, коли ви миєте волосся шампунем, ви просто миєте волосся, і не варто сподіватися, що ви отримаєте пом'якшувальний ефект. Річ у тім, що шампунь працює за призначенням тільки в тому випадку, якщо ви дозволяєте йому впливати на чисте волосся. Тому для хорошого результату потрібно помити волосся вдруге.

Змийте холодною водою

Ця порада проста, але трохи незручна, зате блискуче волосся в результаті вам гарантоване. Суть її в тому, що волосся потрібно обполоснути холодною водою, а не гарячою.

Спочатку кондиціонер, а потім шампунь

Те, що спочатку шампунь, а потім кондиціонер, ми всі дізналися з дитинства, але це не найкращий спосіб мити волосся. Якщо хочете в домашніх умовах зробити волосся блискучим і шовковистим, то починайте процедуру догляду за волоссям з кондиціонера.

Правильно нанесіть маску або кондиціонер

Якщо все ж вирішите використовувати кондиціонер або маску традиційно - після того, як ви помили волосся шампунем, тоді ваше завдання - вичавити якомога більше води з кінчиків волосся перш ніж будете наносити засіб. Справа в тому, що маска для волосся і кондиціонер краще впливають на волосся, якщо їх не змочувати у воді. Якщо волосся занадто вологе, продукти просто стікають і навряд чи можна сподіватися на те, ваша шевелюра тішитиме вас своєю красою.

Використовуйте термозахист

Багато жінок ігнорують той факт, що волосся під впливом високих температур стає жахливим. Так, можна через місяць піти до перукаря і підстригти кінчики волосся, але через деякий час можна виявити, що від колишньої краси волосся залишилися тільки спогади. Тому важливо захистити своє волосся за допомогою термозахисту.

Не мийте занадто часто волосся

Якщо ваше волосся швидко стає жирним і тьмяним, то ви, можливо, занадто часто миєте його. Насправді досить мити голову не частіше двох разів на тиждень. Коли ви часто миєте волосся, воно швидше висихає, стає жирним, ламкимиі легше випадає. Шкіра голови також може стати незбалансованою.

Захистіть волосся під час сну

Коли ми спимо, наше волосся багаторазово треться об наволочку, що призводить до пошкодження волосся, особливо, якщо у вас кучеряве і ламке волосся. Тому найкраще використовувати шовкову або атласну наволочку. Насправді це дуже м'який матеріал, який подбає про ваше волосся.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти