Бомбардування, проблеми зі світлом і водою, висадка десанту в тилу - гороскоп для України на сьогодні

Гороскоп для України на 22 березня 2022 року попередив про небезпеку ударів з повітря / Фото Reuters, ua.depositphotos.com

22 березня діятиме принцип "Або знесе - або врятує". Мирним жителям варто посилити запобіжні заходи, попередила астролог.

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 22 березня 2022 року, двадцять сьомий день російсько-української війни.

За її словами, сьогодні буде непростий день. Якийсь час накопичувалася напруга, а потім – прорив.

"Варто чекати ударів з повітря, авіаційних бомбардувань. Відповідно - посилити запобіжні заходи, перевірити все, що повинно бути під рукою і на місці. Жодної розхлябаності. Майже неминучі проблеми з електрикою, а слідом за цим – з водопостачанням, каналізацією, опаленням. Це - для мирних жителів", - написала Звягіна на сторінці у Facebook.

Гороскоп для військових говорить про те, що 22 березня все буде непередбачувано, прискорено та на межі можливостей.

"Ситуації можуть бути подібні до Чорнобаївки або дещо іншому варіанту висадки десанту в глибокому тилу, коли звичні вміння виявляються на другому плані, і потрібно щось зовсім інше", - зазначила Звягіна.

За її словами, сьогодні будуть і подвиги, і проблеми.

"Не стільки хоробрість, як миттєва точна реакція, новий логічний синтез. Це накази, які віддаються під впливом сили, яка "веде", і наслідки можуть виявитися абсолютно непередбачуваними. Уран, коли він сильно проявлений, створює розуміння - ось він, рок. І силі цій абсолютно марно перешкоджати, їй потрібно довіритися. Вплив Урану для себе кожен може усвідомити через потужний приплив енергії, а війська на передньому краї – через нелюдські можливості й везіння. Або знесе - або врятує", - попередила астролог.

Читати такожКрим повернеться, доля Донбасу - туманна: таролог розповів, коли і як закінчиться війна в УкраїніНіч - гарний час для корисних попереджень, партизанських дій. Також вдалими будуть зломи, підрив, раптові атаки, і все, що називають асиметрична війна.

При цьому варто бути обережними: фейків буде ще більше, як і міфів, легенд, вкидів емоційно зарядженої інформації.

"Жалість можна собі дозволити, лише перебуваючи поза війною, беручи участь в ній побічно. Жалість до ворога суперечить правилам виживання. Або він тебе - або ти його. Якщо ти у війні, то довірся інстинктам воїна. А справа жінок - підтримувати своїх чоловіків. За них моліться, а не за ворогів, (а то зустрічаються і такі рекомендації). Півтонів у цієї війни немає", - сказала астролог.

За словами Звягіної, 22 і 23 березня принесуть більше визначеності.

Як повідомляв Главред, раніше таролог-нумеролог Владислав Грицай розповів, що президент Росії Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення - про це свідчить нумерологічний аналіз дати народження господаря Кремля. Змова і переворот в Росії можуть відбутися в РФ вже до кінця місяця, а на роль зрадника ідеально підходить міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти