Несподіване загострення війни в Україні, переговори неможливі - гороскоп на сьогодні, 21 березня

21 березня 2022, 09:03
У найближчі три дні обстановка може бути дуже спекотною, попередила астролог. Сьогодні все вирішується на полі бою, а не в кабінетах, каже гороскоп.
гороскоп, війна
Астролог радить покластися на долю та діяти за обставинами / Фото Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 21 березня 2022 року, двадцять шостий день російсько-української війни.

Сьогодні на нас чекає складний день, буде багато небезпек, критичних ситуацій. Можливе несподіване загострення військових дій.

"Лють, вибухові емоції, повне ігнорування небезпеки, а можливо, і наказів. Час пасіонаріїв. Переговори неможливі та безглузді. Все вирішується на полі бою, а не в кабінетах. У чистому вигляді час військових, а не переговірників", - написала астролог у Facebook.

відео дня

При цьому фахівець закликає не впадати у відчай.

"Місяць в Скорпіоні робить те, що відбувається більш похмурим, навіть ніж воно є. Не поспішайте голосити "все пропало". Просто подумайте про те, що у еволюції свої шляхи та завдання, і зовсім необов'язково вам їх покажуть і видадуть дорожню карту. Причому криві шляхи можуть привести до мети швидше, ніж прямі", - сказала Звягіна.

Для того, щоб успішно використовувати сьогоднішній день, потрібно застосувати віртуозність.

"Той, хто до цього здатний, нехай не втрачає часу. А хто не здатний - не лізе "попереду батька в пекло". А пекло в найближчі три дні може бути дуже спекотним", - свідчить гороскоп.

Астролог радить покластися на долю і діяти за обставинами. Також не варто підвищувати градус напруги через суперечності, які сколихнули Україну.

"З позитивного - з'єднання Меркурія з Юпітером. Цей день принесе просвітлення в мізках, а комусь - блискучі інсайти. Відкриваються варіанти, дороги, коридори. Люди знаходять допомогу або один одного, налагоджуються зв'язки, їдуть гуманітарні вантажі і дороги для них вільні. Ось якби тільки не Марс з Ураном... Юпітер планета компенсації; він завжди пропонує вихід і часто не один. Той, у кого ще вчора його не було, повинен побачити і скористатися", - резюмувала астролог.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти