Гороскоп для України на 11 березня 2022 року: чого чекати від шістнадцятого дня війни

11 березня 2022, 12:44
Сьогодні краще залишатися ближче до дому, підтримувати зв'язок з близькими, пікулуватися про них, говорити слова підтримки, свідчить гороскоп 2022.
Україна, колосок, Захід,
Астролог склала гороскоп для України на 11 березня 2022 / Фото Reuters

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на шістнадцятий день війни - 11 березня 2022 року.

"Місяць з ранку в Близнюках, до полудня переходить в знак Раку. У цьому знаку місяць піклується про людство. Почуття свого стає основним. Сім'я, будинок, територія, Батьківщина, планета – все це вимагає захисту, турботи і безпеки.

Багато хто відчуває потребу окопатися, закритися в захищеному місці, перебрати запаси і зробити нові", - написала астролог в Facebook.

відео дня

Що стосується чоловіків, то у них сьогодні настрої інші - пов'язані із захистом території та тих, за кого вони відповідають. Час лагодити паркани і ставити капкани, зазначила Звягіна.

Що потрібно робити 11 березня 2022 - поради астролога

"За будь-якої можливості залишайтеся ближче до дому. Підтримуйте зв'язки з близькими, піклуйтеся, кажіть слова підтримки. І врах*йте, що настрій - ключовий фактор Місяця в Раку. Враховуйте його, коли хочете щось донести і коли вас намагаються зачепити, у віртуалі зокрема", - порадив фахівець.

Звягіна додала, що цього дня дуже важливо відрізняти правду від маніпуляцій.

Чого чекати найближчими днями Україні

"Буде момент, коли Сонце увійде в точне з'єднання з Нептуном, казімі. 13 березня. І тоді картина світу стане ясною. А поки в життєво важливих ситуаціях довіртеся знакам тіла. Багато води в карті сьогодні; значить, важко крізь емоції бачити орієнтири і розуміти хід ситуації. Це час, коли гаснуть маяки, і кораблі ведуть, лише ґрунтуючись на глибинній інтуїції", - резюмувала астролог.

Довідка. Казімі - положення планети в серці Сонця. Традиційно вважається одним з найбільш милісних показників для планети.

Як повідомляв Главред, відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи вкоротить він собі віку.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти