Смерть вже близько: астролог розповів, чи покінчить президент РФ життя самогубством

8 березня 2022, 13:10
Володимир Путін і так вже при смерті, але навколо нього в'ються сильні цілителі, які підтримують його здоров'я на необхідному рівні.
Путина
Путін хворий - у нього страшна хвороба, заявив екстрасенс / Reuters

Відомий астролог і екстрасенс Макс Гордєєв склав гороскоп для президента Росії Володимира Путіна. Зокрема, він розповів, яка доля чекає на господаря Кремля та чи покінчить він життя самогубством.

Як розповів Гордєєв в інтерв'ю виданню vgorode.ua, Путіну падає карта Таро Смерть.

"Я вам скажу так: він і так вже при смерті, але навколо нього в'ються сильні цілителі, які підтримують його здоров'я на необхідному рівні", - зазначив екстрасенс.

відео дня

Але, за його словами, Путін хворий, його енергія майже вичерпалася.

"У самого ватажка Росії страшна хвороба, я, як екстрасенс, це бачу. Його смерть вже близько. Тому на підтримку, на яку він розраховує у світі, розраховувати не може, її не буде!!! І в самому кінці випала карта Вежа, де зображена фортеця під ударом блискавки, що вражає корону, як найвищу точку вежі", - поділився фахівець.

читайте такожДвійники Путіна: пластичний хірург пояснив, як відрізнити справжнього президента РФ від "копії"При цьому Гордєєв вважає, що Путін не вчинить самогубство.

"Путін ніколи не покінчить з собою, йому легше буде знищити весь світ, ніж вбити себе. Єдине, що я бачу за своїми відчуттями, він може зникнути. Тобто сховатися, втекти. Забудьте про страшну "червону кнопку", яку він з собою нібито носить. Він зникне також раптово, як і з'явився. Але це тільки в тому випадку, якщо він зрозуміє, що його час добіг кінця", - резюмував астролог.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти