Будуть переговори: з'явилась точна дата завершення війни в Україні - астролог

Основні домовленості щодо припинення війни будуть досягнуті на початку грудня / Фото ua.depositphotos.com, УНИАН

Основні домовленості у переговорному процесі будуть досягнуті 8-9 грудня.

Переговори між Україною та Росією про припинення війни можуть початися вже наприкінці жовтня. Це вирішить багато проблем. Про це заявила астролог Ольга Медвецька, повідомляє УНІАН.

Вона прогнозує, що посередниками у переговорах стануть представники багатьох держав. Це все допоможе досягти вирішення конфлікту.

"Вже через кілька днів після затемнення, а саме з 30 жовтня, почнеться період ретроградності планети війни й агресії – Марса. З цього моменту почнуться переговори (або стартують розмови про відновлення переговорів) про реальне прийняття мирової угоди (а не тільки номінальні, як це було навесні 2022 року). У цьому процесі, в якості посередників і гарантів, також братимуть участь багато інших держав. Можна сказати, що це буде вирішенням конфлікту, який бере свій початок з 2015 року (саме тоді були підписані другі "Мінські домовленості")", - сказала Медвецька.

За даними астролога, переговори триватимуть до 13 січня 2023 року, але основні домовленості будуть досягнуті 8-9 грудня.

"До речі, закріплення нових правил і угод відбудеться між іншими державами та/або міжнародними організаціями. Вони стосуватимуться, зокрема, візового режиму або інших правил пересування по світу, а також економічної взаємодії. А вже після 13 січня і до 17 березня 2023 нові домовленості будуть вступати в силу, також відбудеться їх імплементація на рівні подій", - додала астролог.

Астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори й запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Відомий астролог і суддя проекту Битва екстрасенсів Хаял Алекперов прогнозував, що Україна переможе Росію на полі бою, а на країну-агресорку чекає розплата за все скоєне.

Інші новини:

Новини заразКонтакти