"Ключова цифра - чотири": мольфарка розповіла, коли закінчиться війна в Україні

23 серпня 2022, 12:54оновлено 23 серпня 2022, 13:25
Українці зможуть відвоювати не лише окуповані території на Сході та Півдні, а й анексований в 2014 році Крим, свідчить гороскоп для України.
Гороскоп для України
Гороскоп для України каже, що Крим і Донбас вдасться повернути / Фото УНІАН, pixabay.com

Мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі дала прогноз, коли завершиться війна в Україні та чи зможуть українці повернути окуповані території, зокрема і Крим.

Як розповіла Мочіовскі в ефірі Апостроф TV, війна Росії проти України стане для нашої країни переломним моментом.

За її словами, з перших днів повномасштабного вторгнення мольфарці "йшла" цифра чотири.

"Мені йшло чотири терміни: чотири дні, чотири тижні, чотири місяці. В жодному разі я не хочу, щоб ця війна затягнулася на чотири роки. Тому в міру своїх можливостей будемо робити все для того, щоби цього не сталося", - зазначила учасниця секретного "батальйону 14".

Мольфарка впевнена, що в цій війні Україна не може програти, тому що українська нація дуже сильна духом. Українці зможуть повернути території, які були в її складі станом на 1991-й рік.

"Ми навіть повернемо собі те, що нам зараз не належить. Я тут говорю про Крим. Я не кажу, що ми повернемо півострів завтра або післязавтра, але ми не здамося. Ми не та нація, ми ніколи не здамося. Перемога, ви побачите, буде за нами", - резюмувала Мочіовскі.

Як повідомляв Главред, астролог Людмила Халанська склала гороскоп для України на найближчі кілька місяців. Згідно її прогнозу, осінь повинна знизити градус напруги і бути спокійнішою і конструктивнішою в порівнянні з першою половиною року.

Астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Відомий астролог і суддя проекту Битва екстрасенсів Хаял Алекперов прогнозував, що Україна переможе Росію на полі бою, а на країну-агресорку чекає розплата за все скоєне.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти