Чекаємо на травень: астролог назвала дати завершення війни в Україні та повернення територій

23 квітня 2022, 10:34
Війна в Україні не завершиться за один день. Будуть нерозв‘язані проблеми, сутички на кордонах, провокації. Марс піде з гороскопу України в січні 2023 року.
гороскоп, війна 2022, гороскоп для України
Гороскоп для України - коли закінчиться війна / Колаж Reuters, pixaby

Нумеролог, фіналістка Битви екстрасенсів Ірина Соломон дала прогноз, коли завершиться війна в Україні та назвала дати, які можуть бути потенційно небезпечними для нашої країни.

За її словами, з 16 і по 24 травня настають сприятливі для України дні, пише Фокус.

"Думаю, саме з 16 травня будуть визнані якісь (які - не знаю) права, території", — розповіла нумеролог.

При цьому, за її словами, 24 травня – сприятливий день у гороскопі українського президента Володимира Зеленського.

"Я дуже чекаю на травень. Сподіваюся, що скоро закінчиться війна, Україна не втратить свій статус і свою свободу, сила духу і сила життя не вичерпають себе, бо так хоче Бог", —сказала Ірина Соломон.

При цьому якщо в травні війна закінчиться, не варто розслаблятися. Сатурн двічі проходитиме по Місяцю в гороскопі України - це кінець липня і до середини серпня та в кінці грудня.

"Це говорить про те, що будуть ще якісь нерозв‘язані проблеми, можливі бойові сутички на кордонах, провокації", - вважає Ірина.

За її прогнозом, 30 жовтня 2022 року знову можлива конфліктна ситуація та військова агресія. У цей період будуть вирішуватися питання щодо деяких територій.

12 січня 2023 року войовнича планета Марс розвертається та йде з гороскопу України, додала фахівець.

Чи загрожує Україні ядерний удар

Ірина Соломон стверджує, що ядерних вибухів не буде.

"Плутон, який є показником цього, йде на спад, пригальмовує свою активність з 29 квітня на півроку. Але планета ретроградна, тобто ближче до Землі, тому можливі загрози і тиск, але лише на словах", - пояснила нумеролог.

Але вона не виключає застосування хімічної та біологічної зброї, оскільки за хімію та інші науки відповідає Нептун, який зараз активний.

До слова, такої ж думки дотримується і астролог з Австралії Анжела Перл. За її словами, російський диктатор Володимир Путін навряд чи викорисає ядерну зброю у війні з Україною, але застосування хімічної або біологічної зброї є цілком можливим.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти