Перелом у війні та "рятувальний круг" для України: астролог передрекла зміни восени

18 серпня 2022, 12:26
Гороскоп для України свідчить, що осінь повинна знизити градус напруги і бути спокійнішою та конструктивнішою в порівнянні з першою половиною року.
гороскоп для України
Осінь повинна стати спокійнішою та конструктивнішою для України, свідчить гороскоп для України / Колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог Людмила Халанська склала гороскоп для України на найближчі кілька місяців і спрогнозувала, що перша половина осені буде сприятливим періодом в політичному та військовому сенсі.

Як написала фахівець на своїй сторінці у Facebook, у серпні знову почав діяти рятівний для України аспект від Плутона до нашого Марса.

"Цей аспект вже допомагав нам стримувати агресію ворога впродовж тривалого часу в минулому, 2020 і 2021 роках. І ось зараз він востаннє спрямовує свій вплив на гороскоп України. Дуже хочеться сподіватися, що ми зможемо повною мірою скористатися цим аспектом для контрнаступу. Адже він як найкраще підходить для цього", - зазначила астролог.

Халанська додала, що було б добре закінчити війну, поки цей аспект не перестане діяти, тобто до жовтня. Але на це мало надій.

"І все ж він може допомогти нам переломити хід війни на свою користь. Або хоча б зменшити втрати і зупинити просування ворога по нашій території. Також він може створити необхідні умови для стримування агресора через міжнародні важелі впливу", - сказала астролог.

Халанська додала, що осінь повинна знизити градус напруги і бути спокійнішою та конструктивнішою для України в порівнянні з першою половиною року.

"І хоча це буде не дуже тривалий період, він дозволить нам зібратися і діяти в правильному напрямку", - резюмувала астролог.

Як повідомляв Главред, астролог Дмитро Уранус також прогнозує, що вже цієї осені Росія може звернутися до України з проханням провести переговори і запропонує "мирні угоди". Однак, за його словами, Україні не слід підписувати такі "мирні угоди", адже в такому випадку через 9-10 років Росія може напасти на Україну знову.

Відомий астролог і суддя проекту Битва екстрасенсів Хаял Алекперов прогнозував, що Україна переможе Росію на полі бою, а країну-агресора напевно чекає розплата за все скоєне.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти