Справа 10-ти хвилин: як зробити так, щоб телефон менше розряджався

Як зробити так, щоб телефон менше розряджався / pixabay.com

Час роботи телефону або планшета можна продовжити вдавшись до нехитрих маніпуляцій.

У нинішніх умовах українці шукають способи продовжити час роботи батарея смартфонів і планшетів. Через частого відключення світла гаджети для багатьох єдиний варіант дізнатися новини або ж розважитися.

Чому телефон швидко розряджається?

Причина може критися в вірусній програмі. Вірус міг потрапити на ваш смартфон багатьма способами. Так, наприклад, він просто міг міститися в одному з оновлень, встановлених автоматично на ваш пристрій. Встановіть з магазину додатків свіжий і дієвий антивірус і проведіть повну перевірку вашого пристрою.

Причина може бути і в додатку, який споживає занадто багато заряду. Можливо, одне з останніх встановлених додатків споживає занадто багато енергії акумулятора або не дає смартфону повністю перейти в сплячий режим. Якщо перед тим, як батарея різко почала швидко розряджатися, ви встановлювали нові додатки, видаліть їх, а потім перезавантажте смартфон.

Необхідно провести скидання налаштувань смартфона. Можливо, на вашому смартфоні відразу кілька додатків різко підвищили витрату акумулятора. Оптимальним рішенням в такому випадку буде Скидання налаштувань смартфона до заводських установок.

Час автономної роботи акумулятора можна продовжити за допомогою змін в налаштуваннях смартфона

Приберіть все зайве:

Вам може бути цікаво:

Новини заразКонтакти