Дві таблетки з аптечки змусять декабрист цвісти: чим підгодувати різдвяник у домашніх умовах

Як прискорити цвітіння декабриста / Фото ua.depositphotos.com

Що робити, якщо не цвіте декабрист? Звичайно ж, потрібно трохи підгодувати рослину. Саме підгодівля дасть їй енергію для нарощування розкішних бутонів.

Декабрист - розкішна квітка, яка не лише приживеться в будь-якому будинку, але і безумовно прикрасить його своїми яскравими квітами. Але головна його особливість в тому, що зацвітає він тоді, коли всі інші рослини перебувають у стані спокою. Готується до зимового цвітіння різдвяник весь рік, і головне завдання будь-якого квітникаря - допомогти улюбленцю впоратися з цим завданням. Главред розібрався, що потрібно декабристу для пишного цвітіння.

Особливо важливі для цвітіння декабриста підгодівлі, які дають енергію для нарощування бутонів. Жовтень - це якраз гарний час, щоб зайнятися внесенням додаткових поживних елементів.

Чим підгодувати декабрист, щоби він зацвів

Різдвяник - дуже невибаглива рослина, і кожен квітникар підгодовує його по-різному. Можна використовувати деревну золу, бананову шкірку, борну кислоту і навіть яблучну підгодівлю. Про те, як приготувати ці добрива в домашніх умовах, ви можете прочитати в матеріалі: Удобрювати потрібно вже зараз - чим підгодувати декабрист, щоби він зацвів.

Є ще один спосіб приготувати добриво для декабриста в домашніх умовах. Для цього знадобляться пігулки, які є в кожній аптечці, і це - активоване вугілля і аспірин.

Отже, візьміть одну пігулку активованого вугілля, покришить і розсипте по поверхні землі в горщику. Потім злегка розпушіть землю зубочисткою.

Далі розчиніть одну пігулку аспірину в літрі води, розмішайте і побризкайте рослину. Цим же розчином полийте різдвяник. Розчин, що залишився, приберіть в холодильник. Процедуру потрібно буде повторити тричі в міру висихання землі.

Дивіться відео - Що потрібно декабристу для пишного цвітіння:

Раніше Главред писав, як приготувати супервідвар для кімнатних рослин з того, що є під рукою.

Вам також може бути цікаво:

Новини заразКонтакти