Ще стане в нагоді: як повторно використовувати лотки для яєць, пластикові пляшки і стару зубну щітку

Як повторно використовувати лотки для яєць, пластикові пляшки і стару зубну щітку / Колаж Главред

Використовуємо старі речі не за призначенням.

Досвідчені господарі знають, що багато речей можна використовувати повторно, правда не завжди за тим же призначенням. Більшість навіть не підозрює, що лотки для яєць, пластикові пляшки і навіть стара зубна щітка.

Лотки для яєць

Їх можна неодноразово використовувати за прямим призначенням, але лоток також можна застосовувати в якості підставки під ноутбук, яка, завдяки своїй структурі, відкриє доступ кисню до «нутрощів» вашого пристрою знизу.

Крім того, картонні лотки — непоганий матеріал для звукоізоляції. По крайней мере, вони допоможуть, якщо необхідно позбутися від зайвої реверберації стін в приміщенні.

Також їх можна використовувати для дрібної розсади - покладіть в лунки трохи землі і посадіть туди насіння.

Пластикові пляшки

Не поспішайте відправляти їх на смітник, адже дані вироби можна використовувати повторно. Притому не тільки найочевиднішим способом-для зберігання рідини.

Наприклад, відступивши приблизно 10-20 сантиметрів (в залежності від обсягу пляшки) і розрізавши її на дві частини по колу, з верхньої частини можна отримати відмінну лійку, а з нижньої — тару для зберігання чого завгодно — ягід, насіння, цвяхів, шурупів та ін.

Читати такожЯк використовувати старі речі з користю: 7 креативних ідейА проколів пробку пляшки в декількох місцях, можна легко перетворити пластикову ємність в поливалку.

Стара зубна щітка

Лікарі рекомендують міняти зубну щітку не рідше, ніж раз на три місяці. Однак після покупки обновки не потрібно викидати стару - її можна використовувати повторно для того, щоб відчищати бруд у важкодоступних місцях під час прибирання (наприклад, в швах кахлю).

Раніше ми розповідали, як можна повторно використовувати чайні пакетики: 10 несподіваних застосувань.

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти