Допомагає вже через 15 хвилин: рецепт унікального напою від застуди та грипу

Напій проти застуди / ua.depositphotos.com

Ліки проти застуди допомагають далеко не завжди, а ось натуральні засоби, в які не всі вірять, дуже часто приводить організм в тонус вже на наступний день.

Осінь разом з дощами та холодом приносить в наше життя сезонні інфекції та застуди. Як швидко стати на ноги та привести організм в тонус знає Катерина Йенсен – спеціаліст з харчування та нутриціологиня з Данії.

Жінка поділилася у себе в інста-блозі рецептом лікувального напою, який можна легко приготувати вдома. Читайте та зберігайте, аби не хворіти.

Напій проти застуди

Унікальні властивості цей напій має завдяки корисним елементам, які є у складі інгредієнтів, а саме:⠀

Цей напій швидко поставить на ноги / Фото 1zoom.ru

Інгредієнти

Спосіб приготування та застосування

Цитрусовий напій проти грипу / ua.depositphotos.com

Натріть імбир на дрібній терці та подрібніть часник. Почистьте цитрусові, розріжте їх та подрібніть у блендері. Сік відокремте від м'якуша, процідивши через сито. Змішайте всі інгредієнти у місткості.

Важливо! Якщо у вас виразка шлунку або гастрит, то такий напій рекомендується розводити водою і додавати у 2 рази більше олії.

Напій варто випивати одним махом 2 – 3 рази на день після приймання їжі, якщо ви хворієте. Можете також вживати його для профілактики у сезон високого ризику захворювань кілька разів на тиждень.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти