Гороскоп для Тельців на січень 2023: зміна іміджу, хороші новини та нове знайомство

У січні Тельці можуть несподівано змінити імідж, каже гороскоп / Фото ua.depositphotos.com

Через дві ретроградні планети в перші два тижні січня Тельцям краще взяти паузу та відпочити, радить гороскоп 2023.

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Тельців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, до 18 січня Меркурій та Марс будуть ретроградними. Це планети спілкування та дій. У цей період у Тельців буде фокус на минуле. В цілому, перша половина січня буде повільною та загальмованою, торішні справи ще тривають і завершуються. Краще взяти паузу і відпочити, порадила фахівець.

Як правильно діяти під час ретро Меркурія, читайте в матеріалі: Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично заборонено робити.

Меркурій буде в дев'ятому будинку гороскопу, який відповідає за освіту. Добре перездавати, перечитувати, втупати кудись вдруге, готуватися. Юридичні справи теж будуть на паузі. Все, що пов'язано із закордоном, також може гальмуватися і змінюватися.

Марс буде у другому будинку фінансів. Як свідчить гороскоп, після 12 січня закриється фінансове питання - борги, продажі, виплати тощо.

4 січня Венера входить в 10 будинок досягнень, статусу і мети. Чекайте на хороші новини, можливо пов'язані з кар'єрою.

6 січня - повня в третьому будинку, який відповідає за контакти, спілкування, документи. Добре перепідписувати контракт, продовжувати договір (новий краще не укладати). Тельців чекають зустрічі зі старими знайомими, новина, що стосується сестри / брата. Може бути недовга поїздка.

21 січня - молодик в десятому будинку. Енергія стабілізується. Ви отримаєте новину щодо кар'єри, бізнесу. Можлива зміна статусу.

22 січня - Уран у Тельці. Це планета сюрпризів і непередбачуваності. Якщо щось на паузі з 24 серпня стосовно переговорів, стосунків, зустрічей, судів, то воно зрушиться з місця. Може бути несподівана зміна зовнішності / іміджу / транспортного засобу. Може відбутися знайомство з партнером, який буде молодшим за вас, або іноземцем.

28 січня Венера входить в одинадцятий будинок друзів. На Тельців чекає знайомство з новою подругою, приєднання до групи/колективу.

Вам також може бути цікаво:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти