Ретроградний Меркурій з 29 грудня по 18 січня: що можна і категорично заборонено робити

25 грудня 2022, 02:19
Ретроградний Меркурій змінює плани та гальмує процеси. На три тижні доведеться змиритися з негараздами.
гороскоп, ретроградний Меркурій
Меркурій буде ретроградним з 29 грудня 2022 по 18 січня 2023 / Колаж ua.depositphotos.com

В кінці року Меркурій втретє розвертається в ретроградний рух на три тижні. Розворот планети відбудеться 29 грудня в знаку Козерога. Астролог Анжела Перл розповіла на своєму YouTube-каналі, що можна і не можна робити в цей період, поки планета задкуватиме назад.

За словами фахівця, під час ретро Меркурія плани будуть змінюватися у багатьох людей незалежно від знака зодіаку. Крім того, багато процесів стануть на паузу, щось буде затримуватися і відкладатися.

"Але якщо ви хочете почати щось дуже важливе і надовго, то бажано почекати до 7 лютого, поки Меркурій не вийде з тіньового періоду", - порадила фахівець.

Важливі та дорогі покупки краще зробити до 13 лютого. Річ у тому, що під час ретро Меркурія небажано купувати нерухомість, автомобілі або техніку (телефони, комп'ютери тощо). Якщо така необхідність все ж таки є, то варто зберігати чеки, щоби можна було обміняти, повернути або здати товар. Водночас продавати щось під час ретроградного Меркурія можна.

Для чого хороший період ретро Меркурія

Період з 29 грудня по 18 січня буде вдалим для того, щоб:

  • щось ретельно обміркувати, перепланувати;
  • переглянути свої рішення;
  • переробити, зробити ремонт;
  • завершити якісь справи;
  • викидати те, що вже не потрібно;
  • повернутися на стару роботу або відновити навчання;
  • подавати апеляцію;
  • торгуватися, але не купувати;
  • помиритися після сварки або відновити стосуеки після сварки;
  • проводити переговори;
  • зустрічатися з людьми, яких ви давно не бачили, поїхати в ті місця, в яких були раніше;
  • виправляти помилки.

Крім того, під час ретроградного Меркурія можна знайти загублену річ або посилку.

Ретроградний Меркурій 2022-23 - що не можна робити

Не варто підписувати важливі документи та починати важливі справи, оскільки є ризик того, що згодом ви передумаєте або пошкодуєте про ухвалене рішення.

Якщо ви плануєте поїздку, то не варто бронювати квитки на 29 грудня або 18 січня, оскільки в дати розвороту Меркурія рейси можуть затримуватися, транспорт може зламатися або ви банально забудете паспорт і не зможете нікуди поїхати. Астролог радить ретельно перевіряти документи і виїжджати в аеропорт або на вокзал заздалегідь.

Укладати шлюб в дні розвороту Меркурія також небажано.

Якщо підписали контракт або вийшли на роботу по ретро Меркурію, є ризик того, що не всі умови будуть дотримані. В результаті ви будете розчаровані та, найімовірніше, захочете розірвати договір. Водночас продовжувати або відновлювати контракти можна.

Ретроградний Меркурій - дуже поганий період для операцій, особливо пластичних. Якщо ситуація кризова та операція необхідна, то вплив планети можна проігнорувати, але якщо мова йде про нетермінове хірургічне втручання, то його бажано перенести на інші дати.

Як повідомляв Главред, астролог Влад Росс розповів, що в 2023 році на нас чекає знакова подія — перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти