"Росія буде повністю знищена": астролог розповів, як Плутон у Водолії змінить світ

24 грудня 2022, 14:20
Революції та перевороти в найближчі 20 років не будуть рідкістю. Північна Корея стане демократичною державою, впродвж 10 років впаде режим Кім Чен Ина.
Влад Росс, Плутон у Водолії
Влад Росс розповів, як Плутон у Водолії вплине на події у світі / Фото УНІАН, ua.depositphotos.com

У 2023 році на нас чекає знакова подія — перехід Плутона в знак Водолій. Плутон - повільна планета, вона покине знак Козерога після 15 років перебування в ньому. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023-й стане роком переходу до нового і поки незвіданого. Про це в інтерв'ю Главреду розповів астролог Влад Росс.

За його словами, всі тоталітарні режими підходять до свого фіналу. Плюс Плутон пов'язаний з енергією, нафта і газ стануть непотрібними. Це вдарить по Росії, Саудівській Аравії, Кувейту, ОАЕ.

"Завдяки повільній планеті Плутон, який наближається до Водолія, з'явиться новий енергоресурс, в результаті всі країни-бензоколонки підуть у небуття", - розповів Росс.

За словами астролога, багато країн перебудовуються на новий лад, але "Росія не хоче цього робити, а тому буде повністю знищена". Станеться це не одразу, повільні планети діють повільно, тому процеси, пов'язані з ними, займають багато років.

"Перехід Плутона в знак Водолія означає великі структурні зміни в найближчі 15-20 років. Багато прогнозистів говорять, що за найближчі 20 років світ зміниться набагато більше, ніж за останні сто років. Швидкість змін буде просто приголомшливою. Все буде змінюватися найнесподіванішим чином, оскільки Водолій – це знак інновацій, революцій, всього нового та оригінального. А його з'єднання з потужним Плутоном може вказувати на зміни, які ми навряд чи зможемо собі уявити. Особливо зміни можуть стосуватися сфери науки, техніки, технологій, Інтернету", - прогнозує Росс.

Астролог прогнозує, що при входженні Плутона в знак Водолія світ впорається з багатьма хворобами.

"Минулого разу, коли Плутон йшов по знаку Водолія в кінці XVIII століття, було кілька проривів і винаходів, які мали велике значення для майбутнього: винахід парашута, повітряної кулі, вертольота тощо. Допускаю, що в найближчі років 15-20 ми будемо освоювати Марс і Місяць, отримаємо можливість переміщатися по повітрю", - сказав він.

Крім того, Водолій – знак свободи, а тому розгорнеться боротьба за незалежність.

"Революції та перевороти в найближчі 20 років не будуть рідкістю. Північна Корея стане демократичною державою, в найближчі 10 років впаде режим Кім Чен Ина. Сі Цзіньпін також піде геть. Все буде змінюватися", - поділився астролог.

В цілому, 2023 рік закладе фундамент для серйозних змін на найближчі 20 років, які поступово будуть все помітнішими.

"Входження Плутона у знак Водолія, найімовірніше, призведе до того, що будуть розмиті кордони країн і спільнот. Практично всі країни Європи будуть входити в Євросоюз буквально через 20 років, а вже в найближчі рік-два при входженні Юпітера в Тельця Україна вступить в ЄС і НАТО", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, Влад Росс прогнозує, що війна в Україні триватиме щонайменше до весни 2023 року.

Як повідомляв Главред, астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на найближчі тижні та спрогнозував, коли є ризик масштабних ракетних ударів і яким містам найбільше загрожує небезпека.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти