Гороскоп на 2023 рік: чим тішить і чим засмутить рік Кролика

21 грудня 2022, 06:54оновлено 21 грудня 2022, 13:04
2023 рік стане першим етапом на шляху кардинальних змін, які відбуватимуться в найближчі 10-20 років.
Астролог Влад Росс розповів, для яких справ буде вдалий 2023 рік
Астролог Влад Росс склав детальний прогноз на 2023 рік і розповів про складнощі року / Колаж УНІАН, ua.depositphotos.com

Настає 2023 рік – рік Чорного Водяного Кролика. За китайським календарем новий рік настане в ніч із 21 на 22 січня в Годину Щура, тобто о 23:00, що співпаде з молодиком о 22:53.

Найбільш затребуваними якостями в новому році будуть не сила та активність, а сексуальність, доброзичливість, уміння любити, гостинність і здатність проводити мирні переговори. Оскільки символ року – Водяний Кролик, то енергія води повинна згладити зайву активність і підприємливість, виводячи на перший план м'якість, витонченість, творчий початок і навіть магічні здібності. Вода – це завжди магія, тому так важливо загадати бажання, зустрічаючи цей новий рік.

Сприятливі кольори року Кролика будуть пов'язані з енергією води: зелений, синій, сріблястий, рожевий і блакитний. Причому приглушені кольори, не яскраві.

Рік Кролика буде набагато спокійнішим, аніж попередній рік Тигра, який ознаменувався жорстокою війною.

Любов і стосунки

У 2023 році емоційні взаємини між людьми вийдуть на перший план, витісняючи прагматичність. Тому рік сприятливий для створення або зміцнення сім'ї, зачаття і народження дітей, а також для романтичних знайомств.

Також 2023 рік сприятливий для розширення кола друзів. Винятком може стати тільки період ретроградної Венери у Леві – з 23 липня по 4 вересня. В цей час краще не брати шлюб.

Гроші

Ризиковані фінансові операції у 2023 році навряд чи виправдають себе, оскільки з 16 травня Юпітер розміститься в спокійному прагматичному знаку Тельця. У цей час закінчиться світова фінансова криза.

Також після 16 травня будь-які інвестиції в проекти, пов'язані з нерухомістю і землею, будуть дуже вдалими і перспективними. Тому в 2023 році варто купувати нерухомість або земельні ділянки. Травневий перехід Юпітера з Овна в знак Тельця сприятиме відновленню будинків та інфраструктури. Крім того, після цього переходу для України широко відкриються двері Євросоюзу і НАТО.

2-21 березня завдяки поєднанню Юпітера і Венери буде сприятливий період, коли удача у фінансовій сфері буде супроводжувати більшість представників зодіакального кола. У такий зоряний час варто відкривати різного роду фірми і компанії.

Здоров'я

У рік Кролика багато хто буде дуже гостро реагувати на стреси, що обов'язково позначиться на самопочутті. Та й війна не додає нам позитивних емоцій, і ми постійно перебуваємо в стресі.

У 2023 році буде важливо стежити за тим, щоб пригнічений емоційний стан не позначався негативно на здоров'ї. Тому корисними будуть консультації астролога і психолога, а також використання психологічних технік.

Також цього року необхідно навчитися керувати своїми емоційними реакціями, адекватно висловлювати почуття, розуміти свою карму, а також отримувати знання про попередні втілення і завдання, що стоять перед нами в нинішній інкарнації.

Для кого буде вдалим 2023 рік

Найбільш вдалим і продуктивним рік Кролика буде для людей творчих професій, причому незалежно від їхнього знака зодіаку.

У 2023 році відбудеться відродження концертно-артистичної діяльності багатьох музикантів, співаків, акторів. У тому числі можна очікувати в цей час відродження українського кіно.

2023 рік дозволить втілити надії і плани, пов'язані з мистецтвом винаходу, зробити цікаві перспективні відкриття в науковій сфері, здобути популярність і завоювати авторитет.

Слід зазначити один важливий момент. Багато українців з острахом підходять до 2023 року, оскільки переживають, які події розгорнуться в Україні і чим закінчиться війна. Скажу одразу: Україна точно переможе у війні, в цьому можна навіть не сумніватися.

Що принесе 2023 рік

2023 рік буде особливим, оскільки дві повільні планети – Сатурн і Плутон – перейдуть в інші знаки зодіаку. Сатурн рухається по одному знаку два з половиною роки, Плутон змінює знак раз на 15-20 років.

Перехід Плутона зі знака в знак завжди супроводжується серйозними трансформаціями, але вони відбуваються поступово. Раніше ці трансформації були пов'язані з тим, що за останні 10-15 років піднялися країни з авторитарним режимом. Однак усі ці тоталітарні режими закінчаться в березні при переході Сатурна в знак Водолія, знак демократії.

Кролик – символ гнучкості, співчуття, доброзичливості і нешкідливості. Як правило, в рік Кролика закінчуються війни. Але, незважаючи на це, рік не назвеш спокійним і розслабленим – надто вже активним буде Юпітер в агресивному Овні, де він буде перебувати до травня. Після травня все буде більш-менш спокійно і прагматично, може настати мир. Тобто в травні-червні 2023 року війна в Україні може повністю закінчитися, і ми повернемо Крим.

Слід налаштуватися на те, що зміни неминучі при переході Плутона в знак Водолія. Стабільності в 2023 році не буде. Не варто розраховувати на те, що все буде рівно і спокійно – розслаблятися не вийде.

Головна тема року – перехід Плутона в знак Водолія 23 березня. Це важлива подія, потім він тимчасово повернеться на ретроградному русі 11 червня в Козерога, але путінський режим у Росії похитнеться в березні, і ця тенденція стане помітною вже в лютому.

7 березня Сатурн, планета нещастя, перейде в знак Риб, після чого всі Водолії зітхнуть із полегшенням, тому що найскладніший період для всіх Водоліїв – січень і лютий – закінчиться. У березні Водолія попустить, але буде неперливки Рибам. Мабуть, представники знака Риб стануть головними невдахами 2023 року.

З 16 травня Юпітер буде рухатися по знаку Тельця. Війна в Україні триватиме, поки Юпітер буде в Овні, тобто до 16 травня. Після цієї дати війна закінчиться повною капітуляцією Російської Федерації.

З 21 липня до 6 вересня буде статичною і ретроградною Венера. У цей період не можна одружуватися. Краще в цей час повертатися до своїх близьких і рідних, у тому числі можна повернутися до колишнього чоловіка або дружини.

19 червня буде дуже гармонійний аспект між Юпітером і Сатурном. Саме до цієї дати може повернутися Крим, а Україна здобуде перемогу у війні. Адже Юпітер – це закон, а Сатурн – чітка ретроспектива тієї ситуації, яка була в 1991 році. Вся світова спільнота може укласти з Путіним і його режимом якийсь пакт про поразку Росії. Тож 19 червня, а також плюс-мінус десять днів до цієї дати і після, буде період, коли у нас будуть всі шанси видихнути і зрозуміти, що ми виграли цю війну.

Напружений аспект між Юпітером і Плутоном 18 травня може бути пов'язаний із глобальними потрясіннями. Головна загроза цього періоду – застосування тактичної ядерної зброї.

Юпітер в Овні та Тельці

У першій половині 2023 року Юпітер рухатиметься по знаку Овна, продовжуючи свій шлях, розпочатий у 2022 році. 16 травня він перейде в Тельця.

Юпітер в Овні не любить зволікати, тому перші п'ять місяців 2023 року – це час швидких рішень і короткострокових проектів, на які раніше не вистачало сміливості. Коли Юпітер перейде в Тельця, проекти сповільняться, або щось почне їх гальмувати. Тому якщо у вас є короткострокові справи, потрібно їх встигнути зробити в перші п'ять місяців року, скориставшись моментом, поки Юпітер буде перебувати в швидкому імпульсивному знаку зодіаку.

Якщо розглядати негативні прояви цього періоду, то під час проходження Юпітера по знаку Овна часто трапляються різні катаклізми, катастрофи з вогнем, війни, посилюється агресія в суспільстві. Тому до весни війна в Україні точно не закінчиться, оскільки Юпітер роздмухуватиме вогонь війни. Через це ворог зробить нові спроби захопити наші території, боротьба за незалежність буде запеклою, а на фронті буде "м'ясорубка" з великими жертвами. Також у цей час високопоставлені особи можуть втратити свої посади і піти у відставку. Особливо це стосується Росії, Білорусі, Ірану – в цих країнах все може кардинально змінитися і може статися революція.

Юпітер буде перебувати в знаку Тельця з 16 травня 2023 року до 26 травня 2024 року. Юпітер у Тельці – це непростий час, як показує історія. У 2023 році Юпітер не дійде до поєднання з Ураном, який уже давно гостює в Тельці, але буде впевнено до нього підбиратися. Цього року як ніколи буде важливою матеріальна база і стійкість. Тема матеріальних ресурсів стане дуже актуальною і важливою. У кращому випадку Юпітер у Тельці може принести розширення можливостей заробітку і зростання впливу в бізнесі, в гіршому – продовження зростання інфляції, нові закони, які будуть погано сприйняті масами, надто великі очікування, обіцянки і витрати.

Негативний вплив Юпітера в Тельці відчує на собі Росія, де все перераховане вище може статися одразу після 16 травня.

Влад Росс
Влад Росс / УНИАН

Юпітер у Тельці робить акцент на земельних ресурсах, сільському господарстві, харчовій промисловості. У всіх цих сферах Україну чекатиме процвітання. Також у 2023 році в Україні буде дуже хороший урожай. Якщо ваш бізнес пов'язаний з однією з цих сфер, ви досягнете успіху.

Також цей рік буде сприятливим для тих, хто хоче навчитися чомусь новому, отримати фундаментальні знання і практичний досвід у справі, що цікавить. Телець – повільний знак, але ґрунтовний і практичний. У цей час добре навчатися без поспіху, отримувати серйозні фундаментальні знання, а не отримувати поверхневі знання. Найголовніше – здобуті знання можна буде одразу ж застосовувати на практиці, а не залишати до кращих часів. У 2023 році краще вивчати те, що незабаром вам може принести гроші або інші ресурси, а не йти в навчання просто для розширення кругозору.

Квадрат Юпітера і Марса до Плутона

Юпітер разом із Марсом створять квадрат до Плутона 18 травня, тому плюс-мінус 15 днів до цієї дати і після буде зберігатися складна ситуація. Цей аспект попереджає про серйозні небезпеки і катаклізми в цьому місяці. Ситуація небезпечна застосуванням різної зброї, навіть тактичної ядерної.

Опозиція двох агресивних планет – Плутона і Марса – дає вихід напруги і приносить трагічні події, а в поєднанні з Юпітером масштаб цих подій може бути набагато більшим. У травні дуже ймовірні техногенні катастрофи, особливо в Росії.

Цей аспект вказує на складнощі з фінансами і конфлікти через гроші та ресурси. Нові проекти, перш за все, фінансові, розпочаті поблизу цього аспекту, не обіцяють бути вдалими. Тому в травні потрібно бути дуже обережними.

Плутон і Юпітер у знаку Тельця в поєднанні ще з парочкою затемнень на осі Телець-Скорпіон натякають на фінансові потрясіння та зміни в економічному секторі. Це однозначно буде не найвдаліший період для фінансових ризиків.

Транзит Юпітера і Сатурна

19 червня буде дуже точний аспект Юпітера і Сатурна. Такий транзит у поєднанні зі швидкими планетами в другій половині червня і початку липня сформує дуже вдалу конфігурацію, яка дасть усім нам шанси для реалізації різних ідей, планів і проектів. І тут багато що залежатиме не від випадковостей і збігу обставин, а від правильного планування і розрахунків. Хоча Сатурн у Рибах може дещо збивати приціли, Юпітер буде його приземляти, а це важливо для досягнення успіху.

Не виключено, що в цей час знайдуть свою практичну реалізацію ті ідеї, які раніше здавалися неймовірними і фантастичними. Буде вдаватися вирішувати складні завдання, якщо не опускати рук і завершувати розпочате в червні.

Крім того, велика концентрація уваги буде на матеріальних цінностях, ресурсах, практичному застосуванні навичок і знань, а страхи відійдуть на другий план.

Сатурн у Рибах

7 березня Сатурна залишить знак Водолія і увійде в знак Риб, з якого вийде 14 лютого 2026 року. Рибам буде непросто до лютого 2026 року. Риби – завершальний знак зодіаку, який пов'язаний із підбиттям підсумків і завершенням певного періоду. Сатурн у цей час буде відкривати правду і розставляти крапки над "і" в складних ситуаціях, а також допомагати виправляти помилки.

Сатурн у Рибах досить слабкий, адже Риби – це емоційний знак, а Сатурн – це холодна, чітка і практична планета, яка любить порядок, правила та обмеження. У кращому випадку Сатурн у Рибах – це свого роду гребля, яка утримує і накопичує воду для користі в майбутньому і досягнення цілей, яка структурує емоції і дає можливість розібратися в почуттях. У гіршому – це хаос, інтриги, закулісні ігри, перестановки, почуття провини або безпорадності, відчуття нездатності впливати на те, що відбувається. У цей час особливо часто порушуються закони, а також переслідуються люди, які мислять інакше і діють не так, як усі. Коли Сатурн буде в Рибах, в Росії закриють всі платформи і соцмережі, крім Однокласників і Вконтакте.

Коли Сатурн був у Рибах у попередній раз – у 1994-1996 роках, це був непростий час переходу від старого світу до нового, а подальший напрямок в ті роки складно було собі уявити. В Україні тоді змінився президент із Кравчука на Кучму, і країна пішла зовсім іншим курсом.

Тоді ледь не змінилася влада в Росії, коли в останній момент Єльцин, навіть лежачи в лікарні після операції на серці, все-таки виграв вибори. Влада тоді пперейшла до олігархів. Подібні процеси можуть знову повторитися. Контроль і владу в Росії перехоплять люди, пов'язані з фінансами, відібравши їх у бойовиків і КДБістів.

Тоді ми жили в якомусь хаосі і нерозумінні, що буде далі. Це були знамениті 90-ті роки, коли існували гопники, коли легко було ліквідувати людину. Така сама ситуація хаосу повториться і в 2023 році, і вона може тривати в 2024-2025 роках і призвести до революції в РФ. Одна армія РФ піде на іншу армію РФ. Наприклад, армія Кадирова або Пригожина може почати воювати з армією Рогозіна, що може розвалити Російську Федерацію на частини.

Багато людей у 90-ті опинилися біля розбитого корита, так і зараз після відсторонення від влади Путіна всі в РФ залишаться біля розбитого корита.

У 90-ті багато хто втратив роботу і був змушений братися за будь-яку справу. На жаль, в Україні буде відбуватися те саме. Багато хто докорінно змінить не тільки місце проживання, а й професію, рід діяльності. Тоді найважливішим було вміння пристосуватися і гнучкість, і це було правильніше, ніж чіплятися за старі правила і переконання. Тому в 2023 році доведеться бути дуже гнучкими і знаходити якимось чином ґрунт під ногами.

Плутон у Водолії

Плутон, повільна планета, залишить знак Козерога після 15 років перебування в ньому. І всі тоталітарні держави будуть цьому не раді, тому що тоталітарні режими наближаються до свого фіналу. Ця важлива астрологічна подія відкриває нову сторінку. 2023 рік стане роком переходу до нового і поки незвіданого.

Плюс Плутон пов'язаний з енергією. Як відомо, американці просунулися в своїх дослідженнях, і, ймовірно, через 10-15 років масово стануть використовуватися автомобілі на водні. Можливо, в подальшому у кожного з нас буде свій космоліт або вертоліт і можна буде пересуватися дуже швидко з будь-якої точки світу. Завдяки повільній планеті Плутон, який наближається до Водолія, з'явиться новий енергоресурс, в результаті всі країни-бензоколонки підуть у небуття. Нафта і газ стануть непотрібними. Це вдарить по Росії, Саудівській Аравії, Кувейту, ОАЕ. Чимало країн перебудовуються на новий лад, але Росія не хоче цього робити, а тому буде повністю знищена.

Повільні планети діють повільно, тому процеси, пов'язані з ними, тривають багато років. Перехід Плутона в знак Водолія означає великі структурні зміни в найближчі 15-20 років. Багато прогнозистів говорять, що за найближчі 20 років світ зміниться набагато більше, ніж за останні сто років. Швидкість змін буде просто приголомшливою. Все буде змінюватися найнесподіванішим чином, оскільки Водолій – це знак інновацій, революцій, всього нового і оригінального. А його з'єднання з потужним Плутоном може вказувати на зміни, які ми навряд чи зможемо собі уявити. Особливо зміни можуть стосуватися сфери науки, техніки, технологій, інтернету. Найголовніше – при входженні Плутона в знак Водолія ми впораємося з багатьма хворобами. Минулого разу, коли Плутон йшов знаком Водолія наприкінці XVIII століття, було кілька проривів і винаходів, які мали велике значення для майбутнього: винахід парашута, повітряної кулі, вертольота тощо. Допускаю, що в найближчі років 15-20 ми будемо освоювати Марс і Місяць, отримаємо можливість пересуватися повітрям.

Водолій – знак свободи, а тому розпочнеться боротьба за незалежність. Революції і перевороти в найближчі 20 років не будуть рідкістю. Північна Корея стане демократичною державою, в найближчі 10 років впаде режим Кім Чен Ина. Сі Цзіньпін також піде геть. Все буде змінюватися.

Наприкінці XVIII століття революцій було більш ніж достатньо, і світ дуже змінювався. З'явилися нові держави, зміни були глобальними і мали важливі наслідки для історії.

2023 рік – це початок серйозних змін у найближчі 20 років, які поступово будуть все більш і більш помітними. Всі ці трансформації змінять наші уявлення про світ і наше мислення. Зміни невідворотні та неминучі.

Входження Плутона в Водолія, швидше за все, призведе до того, що будуть розмиті кордони країн і спільнот. Практично всі країни Європи будуть входити до складу Євросоюзу буквально через 20 років, а вже в найближчі рік-два при входженні Юпітера в Тельця Україна вступить до ЄС і НАТО.

Ретроградність планет

У 2023 році всі планети певний час будуть ретроградними або статичними. Меркурій, як швидка планета, встигне чотири рази розвернутися, а це означає, що чотири рази у нас буде шанс повернутися до старого, виправити помилки і переглянути наші рішення.

Марс завершує свій ретроградний рух у січні 2023 року і більше не буде ретроградним близько двох років. Тому є можливість зупинити війну якраз на Різдво, поки Марс ретроградний. Якщо Путін не погодиться на мир, то далі буде війна, і з другої половини січня можуть початися запеклі бої. Існує велика небезпека повторення наступу російських військ із півночі, з території Білорусі в період ретроградності Меркурія – з 29 грудня до 18 січня.

23 липня-4 вересня буде період ретроградності Венери, і в цей час краще не створювати ніяких партнерських взаємин і не підписувати шлюбні угоди. Взагалі, ретроградність Венери, в першу чергу, буде стосуватися справ, які мають безпосереднє відношення до фінансів і партнерства. У другій половині літа нам потрібно буде переглядати справи, повертатися в минуле, аналізувати помилки і виправляти їх. Тому фінансові ситуації краще коригувати влітку.

Коли Меркурій буде ретроградним, краще не робити ніяких покупок, особливо не купувати техніку та електронне обладнання, не вирушати в подорожі, не підписувати важливих паперів, не оформляти фірми. Меркурій буде ретроградним 29 грудня – 18 січня, 21 квітня – 15 травня, 23 серпня – 15 вересня, 13 грудня – 2 січня 2024 року.

Юпітер буде ретроградним із 4 вересня до 31 грудня, тому найкраще в цей час не проводити жодних виборів. Якщо в Україні буде можливість перенести вибори Верховної Ради, то краще так і зробити – посунути їх на 2024 рік.

Сатурн буде ретроградним із 17 червня до 4 листопада, і це буде не найкращий час для просування в кар'єрі і професії.

Уран буде ретроградним до 23 січня і з 29 серпня до кінця 2023 року. Це не найкращий час для змін.

З 1 липня до 6 грудня буде ретроградним Нептун. Цей період несприятливий для лікування від наркотичної або алкогольної залежності.

Плутон буде ретроградним із 1 травня до 11 жовтня. У цей період не варто починати займатися спортом.

Затемнення 2023 року

У 2023 році буде чотири важливі затемнення. Затемнення зазвичай відбуваються парами: місячне і через два тижні сонячне, або навпаки. Періоди між затемненнями називають "коридорами затемнень". Цього року такі коридори будуть з 20 квітня по 5 травня і з 14 по 28 жовтня.

Перше сонячне затемнення відбудеться з напруженим впливом Плутона 20 квітня, в день народження Гітлера. Затемнення може принести серйозні зміни і кризи, які торкнуться великих мас населення. Особливо це стосуватиметься Російської Федерації – саме у квітні там можуть відбутися бунти чи громадянська війна.

Вісь затемнення – Овен-Терези – буде виділяти тему відносин із собою та іншими людьми. Для багатьох це затемнення покладе край складним і виснажливим стосункам. Для когось це стане новою сторінкою в житті, в розумінні себе і своїх справжніх бажань. На перший план вийдуть особисті трансформації. Якщо у вас були якісь ініціативи і амбіції, то, найімовірніше, поблизу цього затемнення вони будуть вириватися назовні з великою силою.

5 травня на нас чекає місячне затемнення, тобто в день народження Карла Маркса. У країні, де прижилося вчення Маркса, може відбутися щось страшне. Затемнення буде поблизу 9 травня, і ця дата може стати днем капітуляції і поразки Росії. У травні стане зрозуміло, що РФ остаточно і безповоротно програла цю війну.

Це місячне затемнення на Урані вказує на несподівані різкі зміни, особливо у фінансовій сфері. Почне валитися рубль. Фінансова нестійкість буде серйозним чином позначатися на Росії. Це затемнення все ще утримує увагу на фінансовій осі Скорпіон-Телець і натякає на те, що ми повинні озирнутися назад у минуле. Ті зміни, які нас очікують поблизу даного затемнення, будуть логічним продовженням минулого, або ж нам доведеться дивитися в минуле і робити висновки. Тому краще всі свої грошові борги повернути до 5 травня.

14 жовтня на нас чекає страшне кільцеве сонячне затемнення в 22-му градусі Терезів. Цей градус пов'язаний із дипломатією, символ його – два коні, які мчать. Це сонячне затемнення може відкрити новий коридор і надати нові фінансові можливості на осі Телець-Овен. Увага буде прикута до дипломатії, судів та юридичних справ. Ймовірно, в цей час відбудеться суд у Гаазі над злочинцями РФ.

28 жовтня на нас чекає часткове місячне затемнення на осі Телець-Скорпіон. Воно буде проходити за участю Марса, Меркурія і Юпітера. Це розташування планет може вказувати на втрату синхронності в діях, бажаннях і потребах. Дії в цей час можуть не відповідати цінностям, а поспішність і імпульсивність цілком можуть привести до бід. У цей час не варто вкладати гроші, діяти зопалу, особливо в тому, що стосується фінансів, ресурсів і особистого здоров'я.

Небезпечні та напружені періоди 2023 року

За рухом Марса ми можемо зрозуміти, коли в 2023 році на нас чекають складні напружені періоди, коли агресивна енергія цієї планети знайде вихід, коли нам потрібно бути дуже уважними до навколишнього середовища, настрою інших людей, до наших фізичних і психологічних станів.

9-15 січня Марс буде статичним. Цей час буде досить стресовим. Особливо напруженим цей період буде для російських громадян, яким оголосять про старт другої хвилі мобілізації. Зазвичай на розворотах Марса бувають дивні хвилювання, сплески агресії у людей і природи. І, звичайно, десь на складах боєприпасів в РФ знову буде "бавовна".

Статичний Марс – несприятливий час для починань, серйозних рішень і будь-якого екстриму. Тому 9-15 січня не варто організовувати ніякий бізнес.

Також складним періодом буде середина березня 2023 року. Взагалі весь місяць може виявитися досить стресовим і поворотним, особливо у фінансовому плані.

Марс буде досить агресивним і напруженим, тому в цьому місяці можливі напружені події. Але буде сприятлива ситуація в гороскопі нашого головнокомандувача Валерія Залужного – Юпітер з'єднається з Марсом, тому напружені події будуть, перш за все, в РФ, оскільки Україна піде у велику атаку і почне ламати зуби ворогові.

Активність Нептуна може спотворювати реальну картину того, що відбувається, є ризик бути кимось обдуреним. Однак при цьому можна буде обдурити і генералів армії противника. Далеко не вся інформація в цей час буде у вільному доступі. Можливі конфлікти, в тому числі на релігійному ґрунті. Не виключено, що буде відхід із церкви патріарха Кирила.

Марс стане навпроти Плутона у другій половині травня. У цей час буде найнебезпечніша ситуація і найбільші катастрофи для світу. Не дай бог, щоб у цей період Путін все ще залишався при владі. Сформується дуже складна напружена конфігурація з Юпітером, який буде в знаку Тельця. Це небезпечний період для будь-якого екстриму, ризикованих дій. Це може бути агресія з великим розмахом, яка торкнеться маси людей. Не виключені різного роду катаклізми, катастрофи, пожежі, розгул злочинності, терористичних організацій, лиха. У травні може бути початок громадянської війни в Російській Федерації.

Також у нас будуть напруженими кінець червня і початок липня. В цей час буде зберігатися тривожність, можуть гальмуватися різні процеси. Також можуть відмовляти гальма, особливо у поїздів, будуть падати літаки. Крім того, може відбутися якась обширна техногенна катастрофа в РФ.

У жовтні і в середині листопада буде коридор затемнень, а також складні аспекти швидких планет, зокрема, Плутона. Вкотре може статися викид агресії і напруги. У цей час можливі революційні настрої в усьому світі. У листопаді Марс встане навпроти Юпітера і Урана, а тому можуть змітатися різні режими, що може давати різкі несподівані події, раптові спалахи агресії, сварки, природні катаклізми, можуть бути землетруси, виверження вулканів.

Для чого сприятливий 2023 рік

У 2023 році потрібно готуватися до серйозних змін, які чекають на нас у наступні років 10-15. Потрібно виправляти помилки минулого і активно займатися реалізацією задуманого з метою швидко почати справу, але потім сповільнитися, щоб був хороший старт і ґрунтовний фініш.

Початок року буде хорошим для активних короткострокових проектів, а от отримання корисних навичок і досвіду буде сприятливим у другій половині року.

Цього року слід працювати над своїм мисленням, позбавлятися від старих шаблонів. 2023 рік сприятливий для перегляду стосунків із людьми або перезавантаження відносин, особливо в середині року.

Загалом, Плутон, входячи в знак Водолія, принесе нам великі зміни, демократію, свободу, натхненність і можливості кардинально змінити все наше життя в найближчому майбутньому. Цей рік покладе початок великим змінам в Україні.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти