Потужний удар у будь-який момент: астролог назвав міста, яким загрожує атака РФ на Новий рік і Різдво

24 грудня 2022, 11:15
В кінці грудня Марс з'єднається із зіркою люті, буйства і насильства Альдебаран. Таке з'єднання може дати сильний обстріл з повітря, свідчить гороскоп.
​Астролог спрогнозував дати потужних ракетних атак на Україну
​Астролог спрогнозував дати потужних ракетних атак на Україну / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на найближчі тижні та спрогнозував, коли є ризик масштабних ракетних ударів і яким містам найбільше загрожує небезпека.

За словами фахівця, головний поточний напружений аспект - з'єднання Марса із зіркою Альдебаран. Точна дата з'єднання - понеділок 26 грудня 2022 року. Інтервал часу, коли це з'єднання в силі - з 23 грудня по 1 січня включно.

"Марс - бог війни, а Альдебаран - зірка люті, буйства і насильства. Таке з'єднання, в період з 23 грудня по 1 січня, може дати сильний обстріл з повітря в будь-який момент. З'єднання відбувається в повітряному знаку Близнюки, тому це саме повітряна агресія... Але цей же аспект можна повернути і в іншу сторону, проявивши лють проти ворога. Це палиця з двома кінцями. Ми теж можемо завдати великої шкоди противнику в цьому інтервалі часу. Обміни інтенсивними ударами дуже ймовірні", - написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

відео дня

В цілому, аспект з'єднання Марса і Альдебарана несе світу безліч різноманітних аварій, катастроф, пожеж в найближчий тиждень.

Астролог вважає, що основний ракетний удар буде спрямований на Київ і Київську область. Також небезпека може нависнути над містами Кривий Ріг та Черкаси.

Потужний удар у будь-який момент: астролог назвав міста, яким загрожує атака РФ на Новий рік і Різдво
t.me/astrolog_dmitriy_uranus

"Астрокартограма молодика від 23 грудня, на найближчі 30 днів, вказує на небезпечний і руйнівний аспект Плутона, що проходить поруч з містами - Харків, Чугуїв, Добропілля, Покровськ, Селидове. Крім постійних атак в районі Бахмута і Соледара, можлива важка ситуація в районі Мар'їнки. Можлива атака в напрямку Курахового", - попередив Уранус.

Потужний удар у будь-який момент: астролог назвав міста, яким загрожує атака РФ на Новий рік і Різдво
t.me/astrolog_dmitriy_uranus

Він додав, що в карті незалежності України зараз проходить останній транзит з'єднання Сатурна й Місяця. Точна дата з'єднання - 31 грудня.

"Близько цієї дати ворог може спробувати максимально нашкодити людям, які проживають в Україні. Наприклад, влаштувати тривалий масований обстріл на кілька днів, повний блекаут або ще якусь гидоту. Ворог любить красиві дати, і обов'язково постарається зіпсувати людям свято в Україні. Останній прохід Сатурна по Місяцю близько 31 грудня може дати якийсь "фінальний акорд симфонії Путіна", - пише астролог.

На Різдво (6-7 січня 2023 року) є ризик ударів по об'єктах водного господарства. Або це будуть масовані удари по Україні з моря.

"Думаю, що не варто планувати якихось особливих заходів на новорічні свята. Бережіть себе!",- резюмував Уранус.

Раніше Дмитро Уранус спрогнозував, коли відбудеться поштовх до швидшого закінчення бойових дій у війні Росії проти України. Зокрема, трапиться рідкісне явище, яке зробить сильний вплив на хід війни. Наступного разу воно буде лише через 84 роки.

Також фахівець прогнозував, що за Крим ЗСУ почнуть жорстокі битви з російськими окупантами в липні 2023 року.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти