Гороскоп для України: що принесе повний місяць у червні кожному знаку зодіаку

Повний місяць у червні / pixabay

У червні буде не дуже гармонійний напружений аспект Нептуна, який може давати непередбачувану інформацію.

Повний місяць відбудеться 14 червня о 14:51 за київським часом. Астролог Влад Росс зазначає, що повний місяць в червні буде знаковим – буде фарбувати другу половину місяця стрільцівськими нотами, оскільки відбудеться в знаку Стрільця.

"Повний місяць буде піднімати питання, пов'язані з навчанням, інформацією, спілкуванням. Будуть добре вдаватися далекі поїздки", - сказав Влад Росс Главреду.

Також у червні буде не дуже гармонійний напружений аспект Нептуна, який може давати непередбачувану інформацію.

"Нептун зазвичай все розмазує і заплутує, тому потрібно бути дуже обережними з будь-якою інформацією. У другій половині місяця буде набагато складніше знаходити розуміння і отримувати вірні відомості. Зберігатиметься ризик попастися на вудку спокуси", - додав астролог.

За його словами, після 13 червня з'явиться можливість звільнитися від обмежень, нав'язливих думок та інформаційного сміття.

Читати такожБуде потужний ракетний удар і бомбардування: астролог назвав дату запеклих боїв у червні

Гороскоп для України

Також Влад Росс зазначає, що червень-2022 обіцяє бути більш-менш спокійним і доброзичливим Місяцем, без особливих напружених аспектів і рутини, проте є і заборони, яких порушувати не варто.

При цьому астролог попередив, що варто очікувати запеклих боїв. За його прогнозом, війна в Україні в червні не закінчиться.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти