Гороскоп для України на сьогодні: небезпека для жінок, викрадення, полон і змова

Сьогодні українським жінкам потрібно не ігнорувати сигнали тривоги, радить гороскоп / Колаж Reuters, pixaby

Всі найголовніші справи потрібно робити вранці. Друга половина дня різко підвищить градус емоційності. Краще не звертати уваги на новини, каже гороскоп.

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 24 березня 2022 року, двадцять дев'ятий день війни Росії проти України.

"Якщо конкретно цей день, то для логістики зовсім негідний. З'їхати з дороги не можна - сядеш. Навіть пройти полем неможливо, хіба що по стерні. Війна - на асфальті й бетоні. Меркурій в з'єднанні з Нептуном - плутанина і нерозбірливість. Зникнення, викрадення, полон, змова, шахрайство», - написала Звягіна в Facebook.

За словами астролога, сьогодні багато подій відбуватимуться за лаштунками, але з 27 березня ситуації почнуть швидко прояснюватися і змінюватися.

"Поки ми всі перебуваємо в широкому просторі можливостей, де вибір ситуативний. Ось коли Меркурій перейде в Овна і почне уточнювати з'єднання з Сонцем, ми побачимо прояв волі ключових гравців та їхні конкретні рішення», - свідчить гороскоп.

Звягіна додала, що цей день небезпечний для жінок. За її словами, найближчими днями не слід ігнорувати сигнали тривоги.

"Якщо немає необхідності бути в небезпечному місці, то краще сховатися, перестрахуватися. Бережіть мам і бабусь», - порадила фахівець.

Що можна робити 24 березня 2022 - поради астролога

У четвер місяць буде в Стрільці. Всі найголовніші справи потрібно робити вранці.

"Це день прояву турботи, але на тому рівні, коли це робиться як належне, не нав'язується, не афішується, не вимагає подяки. Сьогодні краще не втручатися в чужі справи, але надавати підтримку, якщо необхідність очевидна», - розповіла астролог.

Друга половина дня різко підвищить градус емоційності. Фахівець радить не звертати уваги на новини, критику, образливість або очевидну недалекість оточуючих.

"Є небезпека харчових отруєнь. У такий день погано міняти схему прийому ліків, якщо через дефіцит потрібно перейти на інший препарат. І алкоголь на квадраті місяця з Нептуном може стати причиною неприємності, а то і біди. Чужою дурістю може і скористатися той, хто тверезий», - свідчить гороскоп на сьогодні.

Читайте також:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти