Гороскоп для України на сьогодні, 23 березня: бої будуть спекотними, удома - поломки, аварії, тривога

23 березня 2022, 12:27
Шансів вижити буде більше. Підвищується вітальність, життєстійкість, що допомагає одужати пораненим, каже гороскоп. Найнебезпечніший час доби - вечір.
гороскоп, війна
Гороскоп для України на 23 березня 2022 року попередив про те, що на фронті буде спекотно / Фото Reuters, pixaby

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 23 березня 2022 року, двадцять восьмий день війни Росії проти України.

У вівторок, 22 березня, в зонах бойових дій йшли активні дії. Сьогодні буде ще спекотніше.

"Місяць перейде в знак Стрільця, в стихію вогню, і під управління Юпітера. Кращий її аспект випадає на початок доби. Якби не війна, то я б сказала – сили життя і захисту в гармонії. На війні - це більше шансів вижити і більше везіння. Підвищується вітальність, життєстійкість, що допомагає одужати пораненим і хворим", - написала Звягіна на сторінці у Facebook.

відео дня

Місяць у Стрільці сприятиме міжнародним переговорам, далеким поїздкам, отриманню потрібної інформації або вантажів здалеку. При цьому очікується якась невизначеність. Відсутність інформації викликатиме сильну тривогу. Астролог радить навантажити себе фізичною роботою, щоби не зриватися на оточуючих і себе не мучити.

Найсильніший енергетично час доби - вечір. Потрібно бути особливо обережними. Можливі поломки, аварії, проблеми з електрикою.

"Якщо працює – не лізьте, але якщо потрібно лагодити - то нікуди не дітися. І жодного апгрейда комп'ютерної та побутової техніки!", - попередила Звягіна.

""Все, що дозріло, має відбутися, але робити це повинні аси або інші майстри своєї справи", - додала фахівець.

Крім того, за словами астролога, період до 27 березня - це "найгуманніше" положення Меркурія. Це можна використовувати, якщо потрібно досягти домовленості на емоційному фоні.

Як повідомляв Главред, раніше таролог-нумеролог Владислав Грицай розповів, що президент Росії Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення - про це свідчить нумерологічний аналіз дати народження господаря Кремля. Змова і переворот в Росії можуть відбутися в РФ вже до кінця місяця, а на роль зрадника ідеально підходить міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти