Бомбардування, проблеми зі світлом і водою, висадка десанту в тилу - гороскоп для України на сьогодні

22 березня 2022, 10:07
22 березня діятиме принцип "Або знесе - або врятує". Мирним жителям варто посилити запобіжні заходи, попередила астролог.
Бомбардування, проблеми зі світлом і водою, висадка десанту в тилу - гороскоп для України на сьогодні
Гороскоп для України на 22 березня 2022 року попередив про небезпеку ударів з повітря / Фото Reuters, ua.depositphotos.com

Астролог Ірина Звягіна склала гороскоп для України на сьогодні - 22 березня 2022 року, двадцять сьомий день російсько-української війни.

За її словами, сьогодні буде непростий день. Якийсь час накопичувалася напруга, а потім – прорив.

"Варто чекати ударів з повітря, авіаційних бомбардувань. Відповідно - посилити запобіжні заходи, перевірити все, що повинно бути під рукою і на місці. Жодної розхлябаності. Майже неминучі проблеми з електрикою, а слідом за цим – з водопостачанням, каналізацією, опаленням. Це - для мирних жителів", - написала Звягіна на сторінці у Facebook.

відео дня

Гороскоп для військових говорить про те, що 22 березня все буде непередбачувано, прискорено та на межі можливостей.

"Ситуації можуть бути подібні до Чорнобаївки або дещо іншому варіанту висадки десанту в глибокому тилу, коли звичні вміння виявляються на другому плані, і потрібно щось зовсім інше", - зазначила Звягіна.

За її словами, сьогодні будуть і подвиги, і проблеми.

"Не стільки хоробрість, як миттєва точна реакція, новий логічний синтез. Це накази, які віддаються під впливом сили, яка "веде", і наслідки можуть виявитися абсолютно непередбачуваними. Уран, коли він сильно проявлений, створює розуміння - ось він, рок. І силі цій абсолютно марно перешкоджати, їй потрібно довіритися. Вплив Урану для себе кожен може усвідомити через потужний приплив енергії, а війська на передньому краї – через нелюдські можливості й везіння. Або знесе - або врятує", - попередила астролог.

читайте такожКрим повернеться, доля Донбасу - туманна: таролог розповів, коли і як закінчиться війна в УкраїніНіч - гарний час для корисних попереджень, партизанських дій. Також вдалими будуть зломи, підрив, раптові атаки, і все, що називають асиметрична війна.

При цьому варто бути обережними: фейків буде ще більше, як і міфів, легенд, вкидів емоційно зарядженої інформації.

"Жалість можна собі дозволити, лише перебуваючи поза війною, беручи участь в ній побічно. Жалість до ворога суперечить правилам виживання. Або він тебе - або ти його. Якщо ти у війні, то довірся інстинктам воїна. А справа жінок - підтримувати своїх чоловіків. За них моліться, а не за ворогів, (а то зустрічаються і такі рекомендації). Півтонів у цієї війни немає", - сказала астролог.

За словами Звягіної, 22 і 23 березня принесуть більше визначеності.

Як повідомляв Главред, раніше таролог-нумеролог Владислав Грицай розповів, що президент Росії Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення - про це свідчить нумерологічний аналіз дати народження господаря Кремля. Змова і переворот в Росії можуть відбутися в РФ вже до кінця місяця, а на роль зрадника ідеально підходить міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти